Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? 6 éve vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 6 éve vagyok együtt a párommal. Ő nekem az első barátom. Nagyon szeretem őt, és ő is engem.

Figyelt kérdés
Soha nem hagynám el.Viszont van egy férfi,akit közelről ismerek és nagyon tetszik, vonzódok hozzá és ő is hozzám.1éve ismertem meg és azóta nem megy ki a fejemből...nem tudom mi zajlik le bennem, de nagyon vonzódok hozzá.2x találkoztam vele meg akart csókolni, de nem tudtam megtenni.Szeretem a páromat, de egy másik férfihez is vonzódok, ez az érzés egyszerűen megörjít.
2012. máj. 3. 22:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy te szeretnéd a barátodat...

Inkább szakíts vele és próbáld meg ezzel a sráccal.

2012. máj. 3. 22:53
 12/29 anonim ***** válasza:
szerintem,ha szakitotok sem ugorj bele egy masik kapcsolatba,hanem elj,szorakozz!az egyejszakas megcsalast felejtsd el!
2012. máj. 3. 22:55
 13/29 A kérdező kommentje:
Esküszöm, hogy nagyon szeretem.Jobban szeretem bárminél és bárkinél.Ehhez a sráchoz csak vonzódok, de nagyon.
2012. máj. 3. 22:55
 14/29 anonim ***** válasza:
Ne, kérj tőle szünetet, nagyon megbántanád vele! Elrontanád a kapcsolatotokat! Egyéjszakás dolog titokban jól hangzik, lehet a pasid is csinált ilyet sokat, h meg ne bántson, mert szeret. De azzal meg az a baj h még jobban összezavarodsz, meg belegabajodsz az új srácba, vagy azt váltja ki h jön egy vágy ami azt követeli, h minél több pasit kipróbálj. És az édes, romantikus, meleg szeretettteljes kapcsolatotoknak annyi lesz. Velünk hasonó történt egy sráccal, nagy szerelem, korán lekötöttük egymást évekig , és kijött ez a dolog, titokban sorozatban megcsaltuk egymást, kiderültek, és sok lelki kárt okozott mindkettőnknek. Kellett 1,5- 2 év mire túl jutottunk, nagyon nehéz időszak volt. Majd átalakult a kapcsolatunk haversággá. Amit régen nem tudtunk megbeszélni azt mostmár nyiltan igen. Viszont a sok gyűlölet szenvedés teljesen kiölte az érzelmeket, sose lennénk képes egymást ujra szeretni. Ma már ugy csinálnám, h leülnék vele és megbeszélném h bocsi de érzek egy erős vágyat h sok pasit kipróbáljak, és szakitsunk. És akkor sok szemétséget megspóroltunk volna egymásnak! De, ha ugy érzed menned kell akkor menned kell, akkor nem hazudhatsz magadnak, se neki akkor az életed egy új fázisba lépett. Vagy próbáld a srácot kiverni a fejedből...
2012. máj. 3. 22:59
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek az nagyon szemét dolog lenne, ha lenne egy egy éjszakás kalandom a sráccal?"

6 év és képes lennél ekkora aljasságra?6 éve vagyok a barátnőmmel,hasonló helyzetet még csak kialakulni sem hagyok,mert én tényleg szeretem és szerelmes vagyok belé.Az én mércém szerint te nem vagy már szerelmes a párodba.Ez nem bűn,el kell fogadni.Nem ítéllek el,mert még semmi rosszat nem tettél.

6év után a minimum,hogy leülsz a barátoddal,nem is értem,hogy eddig mért nem tetted??..és elmondod neki őszintén,hogy vonzódsz egy férfihoz.Ez az ALAP.Ha ez nem megy,akkor nincs jövőtök..ha megy és túljuttok rajta,akkor van.Ez szerintem ilyen egyszerű.23/F

2012. máj. 3. 23:02
 16/29 A kérdező kommentje:

Hmmm ez az utolsó elgondolkodtató.Amúgy próbáltam kiverni a fejemből, de nem megy...

Aj annyira nem tudom mit tegyek...Hagyjak ott egy igaz szerelmet egy kis élvezetért?Fogalmam sincs.Sose lesz ennek már vége:((((

2012. máj. 3. 23:04
 17/29 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok mit mondani,mert azt sem tudom mit tegyek.Teljesen hülye vagyok.Lehet ha lefeküdnék a sráccal pont, hogy kiábrándulnék...
2012. máj. 3. 23:08
 18/29 anonim ***** válasza:

"kérj egy kis szünetet,mondd,hogy meg megszeretned probalni a szingli eletet,hogy milyen is "elni",ha igazan szeret,es neki mar több baratnöje is volt,akkor meg fog erteni!mennyi idösek vagytok?"

Esti poénnak is silány volt.

2012. máj. 3. 23:11
 19/29 anonim ***** válasza:
Engem szintén 6 év után ott hagyott a barátom hasonló okból. Azóta már megcsalta velem a barátnőjét nem 1x.Mindig visszajár hiába mondtam neki azt, hogy mostantól nem beszélünk mert én nem leszek a szeretője. Valahogy mindig másként alakul. Egy ilyen kapcsolatért pedig felesleges ott hagyni a szerelmed...szerintem
2012. máj. 3. 23:13
 20/29 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb el fogod mondani. Hidd el! Lehet, hogy csak évek múlva szólod el magad, de ki fog derülni. Jobb inkább szakítani és tiszta lappal indulni.
2012. máj. 4. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!