Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem bízik bennem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem bízik bennem a párom, vagy csak tréfált?

Figyelt kérdés

Itthon aludtam délután, és a páromnak a közeben volt dolga és felugrott. Arra ébredtem fel, hogy a mellettem fekvő kutyám nagyon boldog. Ekkor vettem észre hogy a párom a szobám előtt áll. Kérdeztem, hogyhogy feljött miért nem jön be stb. Azt mondta, jött ellenőrizni, hogy megcsalom-e. Mondtam neki, hogy "BM, te hülye vagy!" És azt mondta, a kocsiban azon gondolkozott, mit fog tenni, ha ránk nyit amint egy másik ffi-vel szeretkezek. Kérdeztem, hogy hogy jut ilyen az eszébe, azt mondta: "csak vicceltem!"

Soha, de soha nem adtam neki okot a féltékenységre! Igaz, hogy több fiú barátom van mint lány de nem találkozom velük, csak ritkán, nem hívogatnak nem kapok félreérthető emaileket vagy sms-eket. Az előző kapcsolataimban is mindig hűséges voltam, ő nem!

2009. jún. 23. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Még ha viccelt is, akkor ez egy elég bunkó vicc volt. Én csak azt tudom mondani, hogyha továbbra is ezt csinálja, akkor vágd a fejéhez - persze nem kell, hogy komolyan gondold - , hogy ha ennyire nem bízol bennem, akkor teszek róla, hogy igazad legyen. És itt hallgass is el, hadd egye a fekete penész, hogy mégis mire gondoltál.
2009. jún. 23. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Legalább a kutyád boldog volt :D

Amúgy szerintem csak egy szarul elsült poén lett. Felesleges vele törődni.

2009. szept. 3. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor voltam ilyen amikor megcsaltam a páromat(tudom nem volt szép húzás, már bánom nagyon), azon járt a fejem, ha én megcsaltam akkor lehet h ő is. Féltékenyebb lettem, nyomoztam is utána(tudom ez sem volt szép, főleg h én voltam a megcsaló). Mikor kiderült a hűtlenségem úgy kidobott mint macskát sz***. Tudom megérdemeltem. És hozzáteszem ő hű volt hozzám, és nem csalt. Életem legnagyobb hibája volt, amit tettem:(
2009. szept. 3. 09:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Pasi ilyennel nem viccel, max elüti egy viccel.

Ha azt mondta azért jött hogy megnézze megcsalod -e, akkor azért is jött. Beszéljetek a dologról, miért is nem bízik benned.

2009. szept. 3. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem viccelt csak próbálkozott és sajnos nem jött össze. Lehet, hogy az ő füle mögött van a vaj csak nem meri bevallani. Nem jó ilynnel viccelni. Mi nők sem viccelünk ha a terhességi teszt pozítiv lett. Nem is tudom ő mint szólna ha egyszer ilyennel viccelődnél. Valószínű nem nevetne rajta. ( Tudom, hogy ez épp nem ide tartozik.)
2009. szept. 3. 12:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Ő mindig is azt állítja, hogy csak viccelt.
2009. szept. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!