Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki évekig a hazudik neked, képes vagy még hinni neki?
Bocs , de szerintem is hülyeséget csináltál!
Én nem jósolok ennek a kapcsolatnak békés vidám szeretetbeli jövőt!
Megsúgom h szerintem, habár lehet h csak tényleg szerintem, de hagyd ott!
Ezek után összeköltözni???
Ha nem akarsz később a gyerekeitek mellett jelenetet rendezni+ ordibálni vele együtt össze-vissza, akkor még most menjetek szét.
20/F
így van...
az ilyen esetekben szokott összejönni egy gyerek...és gyerekkel sokkal nehezebben tudod majd otthagyni...és nehezebb lesz párt találnod is.
Először is nem valami szép dolog mások holmija közt turkálni.
Másodszor pedig, nekem egyszer talán kétszer hazudott a párom. Nem volt valami nagy hazugság, de ez lényegtelen.
Az a lényeg hogy ő mondta el és nem én derítettem ki róla hogy hazudik. Neki nagyon nagy bűntudata volt, még sírt is.
Persze megbocsájtottam neki.
De az aki a képembe röhögve mondja azt, hogy meg fog változni... Azzal nem csak nem költöznék össze, hanem ott is hagynám a p*csába.
Aki vigyorogva mondja azt, hogy megváltozik az vagy nem gondolja komolyan, vagy hülyének néz.
Egyszóval ne számíts sok jóra amíg nem térden állva és sírva mondja azt a szemedbe hogy megváltozik.
Aki egyszer már hazudott és nem volt bűntudata emiatt megteszi még jó párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!