Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudik? Ha igen, miért?
A barátnőm elmondása szerint nincs pénzük. Ehhez képest szerintem nem élnek rosszul (teljesen átlagosan élnek, de normális körülmények között, megvan mindenük, ami kell a mindennapi élethez). Ehhez képest tegnap vidáman mutogatja a ruhákat, amiket vásárolt (szerintem 10.000 forintot ott hagyott a boltban csak felsőkre).
És ez már a második volt, hogy vásárolt ruhákat márciusban. Engem nem zavar, mert nem az én pénzemből vette, csak akkor nem értem miért mond olyat, hogy nincs pénzük.
háát igen! Jogos!
Nekem egyik haverom ilyen!
azt mondja nincs pénzük a hűtő üres...de!
A kocsi tankja mindig tele van, el tudnak menni szórakozni ide oda ami minimum 15.000 ft egy nap...
De nincs pénz kajára nem tellik a számlákat nem tudják fizetni.....de minden másra futja érdekes...
Lehet, hogy régebben spórolta össze. Nekem van kb 100ezer ft-om, ami a tavalyi egész nyári munkám keresete, és két havi ösztöndíjam. Ha valaki csak a pénzt látja jó gazdagnak gondolhat, pedig én ezért rengeteget güriztem, mivel nekünk sincs valami sok pénzünk, és nem csak úgy jött. És én is úgy terveztem, hogy beruházok végre néhány új göncre. :D
21L
Jaja lehet turkálóba vette.De amúgy miért érdekel téged?
Csomóan úgy élnek, hogy nem mondanád meg róluk, hogy nincs semmijük,vagy épp úsznak az adósságba.Fontos a látszat!Tényleg ne foglalkozz mások pénzügyeivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!