Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám kiengesztelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kiengesztelni a barátnőmet? 27/F

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt este miután hazajöttem eléggé feszült voltam és durván bántam a barátnőmmel.

Ő romantikus vacsorával várt engem, de én azt mondtam neki, hogy egy mélytoroknak jobban örültem volna, erőszakoskodtam vele, és szexre kényszerítettem és közben kiabáltam vele.

Már nagyon megbántam, hogy így viselkedtem de tényleg nagyon ideges voltam a stressz miatt.

Azóta szegény szinte csak sírdogál.

2012. máj. 3. 14:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%

Lehet, hogy van akinek 18 évesen több esze van mint ennek a t.apló kérdezőnek 27 évesen!

Az én szememben egy életre elástad volna magad. Szerintem ezt semmivel se lehet jóvá tenni.

2012. máj. 3. 15:28
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, hogy most ki akarja engesztelni, de ha legközelebb ideges lesz megint a lányon vezeti le?

Milyen naiv tizenévesekről beszélsz te itt? Szerinted mindennapos a nemi erőszak?

A stresszt nem szeretteinken(vagy hozzánk közel állókon) kell levezetni! És a legtöbb ember ezt tudja! Ment volna el futni vagy vett volna be egy nyugtatót.

És te honnan veszed, hogy durvábbat is fogunk csinálni? Már ezt is börtönbüntetéssel jutalmazzák... De nagy okos vagy itt amúgy, hogy csak így ismeretlenül ítélkezel, hogy durvábbat is fogunk csinálni... Magadból indulhatsz ki te is!

2012. máj. 3. 17:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha velem tenne ilyet a barátom, nem lenne az a tett, pénz, stb stb, amiért meg tudnék bocsájtani és ki is tudna békíteni.

Én kipenderítenélek mint a macskát sz@rni aztán nyomkodhatnád a farkad a fizetős lotyók szájába.

2012. máj. 3. 23:50
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem úgy kell érteni hogy ad 10ezer forintot hogy ne haragudjak, hanem hogy körbeugrál virággal, stb stb, mindennel amire csak lehet költeni de persze, kötekedj csak :D

Biztos normális amit a kérdező tett na, bocsánat :D Nálunk az a szokás hogy csak akkor van szex ha mindketten akarjuk és vágyunk rá, szégyellem is magam, ezek szerint ez tök normális dolog, meg is kérem már ha hazaért, hogy nyomja le a farkát a torkomon és közben ordítson velem :D Ha nehézé és fárasztó napja volt biztos örömmel megteszi majd :)

2012. máj. 4. 13:36
 15/19 Hanariko ***** válasza:
hát azt hiszem erre már nem lehet mit mondani... igazából nem lesz hasznos a válasz, de megérdemled hogy még egy plusz lehordást kapj: lehet hogy általában nem, de most igazi bunkó, tapló, gyökér voltál... (jah és ha már ennyien mondták: engem se lehetne ezután kibékíteni)
2012. máj. 5. 17:43
 16/19 Hanariko ***** válasza:

jah, közben mégiscsak egy "hasznos" gondolat: ha nem szereted a romantikázást, miért nem közölted ez szépen? tudom milyen ha az ember stresszes, pláne hogy én minden kis apróságon fel tudom húzni magam (pl. nekimegyek vállal az ajtófélfának) és káromkodni kezdek.

ha meg mondjuk a barátnőd tudja h nem szereted a romantikázást, nem tom miért csinálta, de biztos jó szándékból, hogy alád/eléd legyen rakva a meleg, kész vacsora. na m1.

2012. máj. 5. 17:45
 17/19 mogul ***** válasza:
készíts neki te egy vacsorát....kérj bocsánatot...
2012. máj. 13. 21:22
 18/19 alexdx válasza:
mond nekı/ helló muffocska kacagjál má miért banyáskodsz én szeretem téged szeretem szex az jóó..
2012. máj. 13. 21:27
 19/19 anonim ***** válasza:
már nem azért, de ha ezt veled csinálta meg volna a barátnőd, vagyis egy ideges nap után fog egy méretes műf@lloszt, és izomból seggbe küld, lehet, hogy te sem reagálnál kedvesen az esetre. Ja vagy az más, ha te csinálod????? És mi lesz legközelebb??? Idegességedben agyon vered szerencsétlen csajt, miközben ő csak kedves akart lenni? Én a csaj helyében elővenném a jó kis Fűrészes módszert: Tököt levágni, beleerőszakolni a szádba, és két kamionnal szétfeszíteni az állkapcsodat. Jajjjj Bocsiiiikaaaa.
2012. máj. 13. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!