Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom visszahódítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom visszahódítani a volt barátom?

Figyelt kérdés
Kétszer jártunk. Legutóbb kb. 1 hónappal ezelőtt összejártunk. Aztán most van egy új barátnője, és szörnyen csalódott vagyok, hogy megint nem kellettem neki. Én nagyon szeretem őt, de ő ezt nem tudja.Igazából nem is érdemes elmondanom neki úgy érzem nem érdekelné. De bármit megtennék,hogy visszakaphassam. Hogyan tudnám visszakapni?
2012. máj. 3. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Te is mondod, kihasznál. Felejtsd el, lépj tovább. Ne hagyd magad ennyire semminek nézni.
2012. máj. 3. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát igen, sajnos az első szerelem nagyon ritkán az igazi, viszont piszkosul fáj mikor rá kell döbbenni hogy akiben bíztál, és szeretted annak megváltoztak az érzései. Sajnos ezen te nem változtatsz azzal hogy odaadod magad minden füttyre, csak neked lesz rosszabb. Menj el barátnőkkel bulizni, vásárolni, új frizura, és hidd el az idő (és egy új pasi aki jobban szeret, és megbecsül) begyógyítja majd a sebeket.
2012. máj. 3. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Te egy lábtörlő voltál előző életedben. Igaz, most is.
2012. máj. 3. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem fölösleges visszahódítani. Keress mást.

Én még a szünetbe se megyek bele nem még abba, hogy szakítunk úgy hogy vége aztán mégis. Utána már sose lenne ugyanolyan.

2012. máj. 3. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!