Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nettes ismerkedésből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nettes ismerkedésből megismert pasit, hány találkozás után lehet jobban kiismerni és tudni hogy ö kell e nekem vagy sem?

Figyelt kérdés
Mert első alkalommal biztosan más arcát mutatja,sokkal figyelmesebb lehet mint máskor .

2012. máj. 3. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindegy, hogy netes ismerkedés vagy sem, ez egy hosszú folyamat.

Ahhoz, hogy normálisan kiismerd, kell vagy 3 hónap.

Nyilván ez egy átlag pasinak és csajnak is hosszú idő szex nélkül, így ha ezért a kérdésed, akkor 3. 4. alkalom.

Ha szűz vagy, akkor maradj legalább a 3 hónapnál

2012. máj. 3. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:

A netes ismerkedés egy nagy lottó, sose tudhatod, hogy kivel akadsz össze, mindenki úgy kendőz el rossz tulajdonságokat, ahogy csak akar, hazudik, olyan adatlapot állít össze, hogy szimpatikus legyen.

És személyesen sem biztos, hogy minden kiderül róla.

Vannak, akik hetekig, hónapokig játszanak szerepet.

Sajnos erre nincs recept.

2012. máj. 3. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sosem játszottam szerepet netes randin sem. Viszont lányok meséltek hajmeresztő dolgokat. Pl. tökéletes első randi után a pasi küldött egy fényképet...
2012. máj. 3. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!