Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudhatnám meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám meg hogy szeret e még vagy akar e tőlem valamit?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottunk,de a szakítás fura módon történt,vagy valahogy akkor is azt éreztem hogy ez nem végeleges,az elválás sem úgy történt,olyan volt mintha azt éreztem volna hogy majd még találkozunk,elrontottuk a dolgot mert ő is és én is türelmetlen voltam a kapcsolatunk alatt,és én is hibáztam és ő is.Talán most már átértékelte ő is a dolgokat magában hogy mit hibázott.Én ha úgy van szeretném vele újra kezdeni és új lapaokra építeni a kapcsolatunkat.Én még szeretem,nem merek feléje közeledni és nem is akarok tolakodó lenni nehogy túlzásnak vegye,viszont lehet hogy ő is így vélekedik.Nem tudom mit cináljak!?Én úgy érzem hogy lenne esélye a dolognak.Valami tipp?Próbáljam barátokon keresztül megtudakolni?
2012. máj. 2. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor mégse :D de hogy miért írod ki naponta azt nem én kérdeztem.
2012. máj. 2. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:
szerintem ilyen haverokat baràtokat kèrdezgetni felesleges.mièrt nem ot kèrdezed meg_?!nem lenne egyszerubb.hivd fel,ki tudja lehet van valakije.mint baràtok elbeszèlgettek ès ennyi.ott ugyis kiderul minden.akar veled talàlkozni vagy sem.de ilyen haverokat-ne inkàbb ne vonj bele.
2012. máj. 2. 20:47
 13/17 A kérdező kommentje:

ma 20:45

igen de nem akarok tolakodó lenni!!nem akarom hogy nyomulsának vegye.meg kicsit félek attól hogy lekoptat,azért a csalódástól meg akarom magam kímélni,azért gondoltam elösször baráokra hogy tudjam hogy hogy áll a helyzettel.

2012. máj. 2. 20:47
 14/17 A kérdező kommentje:
és ha a barátok titokban elmondják mivan,ahhoz mérten közeledek feléje.tudom hogy béna,de nem tudná meg hogy rajtuk keresztűl érdeklődtem.
2012. máj. 2. 20:49
 15/17 A kérdező kommentje:

ma 20:47

senkije nincs ezt tudom!!ezt már kiderítettem.

2012. máj. 2. 20:50
 16/17 anonim ***** válasza:
ez nem tolakodo ha baràtkènt kozeledsz felè.nem kell egybol ajtostol a hàzba rontani...2 honap nem sok ido,de boven elèg,hogy àtètèkelodjenek a dolgok.
2012. máj. 2. 20:52
 17/17 A kérdező kommentje:

örülök hogy átraktátok a kérdést,tán direkt oda írtam..na nem baj.

amúgy nem értem miért a moderátorok döntik el hogy egy kérdés,igaz hogy nem családi kapcsolat,de az ember lehet hogy időősebb emberek véleményére kíváncsi..na mindegy.köszönöm kedves moderátorok..

2012. máj. 2. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!