Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 1 hónapja vagyok együtt egy sráccal. Szerintem illő/kell venni ajándékot a lánynak is a fiú részére :) Nem igaz?

Szóval a srác 21 éves. Szerintetek mit vegyek neki, minek örülne?

Gondolom majd ő is vesz nekem.. :)

2012. máj. 2. 20:30
 1/7 anonim válasza:
Szia!mivel rövid ideje jártok, a helyedben nem verném nagy költségekbe magam.van néhány ajándék,ami olcsó,mégis praktikus.például after shave,nagy tábla csoki(fiúk is nagyon édesszájúak),kulcstartó,pénztárca,öv.ha romantikusabb ajándékot szeretnél,és van közös képetek,vegyél képkeretet,és tedd bele a képetek,vagy csináltass egy bögrét a képetekkel.:-)
2012. máj. 3. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2012. máj. 10. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:

A közös képes témát felejtsd el.

Én kirohannék a világból, ha 1 hónap után ilyen ajándékot kapnék.

22/f

2012. máj. 21. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy hónapra korai venni bármit is. mártmint én akkor csináltam ezt amikor 16 év körül voltam. Mostmár tudom hogy bőven elég ha jól érezzük magunkat. Ha mégis kedveskedni szeretnék, magam csinálok valamit. Pl festek valamit, és képkeretbe teszem, akár egy kicsi képkeretbe. Ikeában 600ft 3db képkeret. A keretét befestheted sima vízfestékkel, és máris nem olyan egyszerű. Vagy csomózhatsz karkötőt, azt általában hordani szokták. Szóval a magadkészítette dolgok egyszerű, nem tolakodó ajándékok, de mégis örülni szoktak nekik az emberek. Vagy, süthetsz neki valami jókis sütit:)
2012. máj. 21. 22:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, ezzel én is így lennék szerintem. Ezzel a képes dologgal. Minek már 1 hónap után közös kép?! Csak mégtöbb emlék fűzne hozzá ha hamar szakítanánk..szóval képes téma elfejtve. Ja meg a képet rakja ki a polcára? -.-" vagy mi?

chö.. ://

2012. máj. 29. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
21 éves srácnak a legjobb ajándék egy csomag koton.
2012. máj. 29. 19:34
 7/7 A kérdező kommentje:
persze.. : D
2012. máj. 29. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!