Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot vegyek neki? (fiunak)
Figyelt kérdés
lassan 1 hónapja járunk, szóval még nem olyan komoly,de mindjárt itt a valentinnap. lenne valami ötletetek, hogy mit vegyek neki? (focizik, ha ez számít valamit)2012. febr. 8. 17:48
1/5 anonim válasza:
Ezért is olyan hülyeség a Valentin nap. Szereted? NEM. Régóta vagytok együtt? NEM. Tartozol neki valamivel? NEM.
Ja, de hogy mindjárt itt van Valentin nap és adni kéne valamit... áh...
3/5 A kérdező kommentje:
1. igen tudom, de mondta idezem hogy 'nem maadsz ajandek nelkul', igy nem tehetem meg hogy nem adok neki semmit..
2. erre enis gondoltam, de ahhoz meg elegkomolytalan ez a kapcsolat
2012. febr. 8. 18:06
4/5 anonim válasza:
szerintem készíts neki valamit mert az különleges
5/5 anonim válasza:
Süss neki tortát, v muffint, foci v. szív alakút..:) Vagy vedd fel az egyik mezét, de csak az legyen rajtad és lepd meg vele az ágyban..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!