Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiu megcsokolja egy lany homlokat mit szeretne ezzel kifejezni?
Figyelt kérdés
Velem tobszor is megtortent... amikor udvaroltak nekem vagy amikor szakitottam valakivel, mind a ket esetben elofordult..:) vagy csak ugy veletlen az egesz semmi jelentosege nincs? csak kivancsi vagyok masok velemenyere, fiuk velemenyere inkabb...:)2009. jún. 23. 13:27
11/11 anonim válasza:
A homlokpuszi azt jelenti, "vigyázok rád".
De kétlem, hogy ezt akarná kifejezni. Én múltkor mondtam pont a barátomnak, hogy mit jelent, ő meg erre csak annyit, hogy azért adja oda, mert az van hozzá a legközelebb (elég durva magasságkülönbség :), és fogalma se volt a jelentéséről, de adhatja máshova is.. (:
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!