Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek előfordult már olyan, hogy az egyébként külsőleg igényes és jól kinéző párotoknak rendezetlen, koszos, piszkos volt a szobája, lakása, lakókörnyezete?
Figyelt kérdés
Történt esetleg emiatt szakítás? Rövid történetet is írjatok, ha lehet illetve kort és nemet is.
+ Mikor történt az eset?
2012. máj. 1. 20:56
11/14 anonim válasza:
es meg megemlitenem a ferfi egy mernok volt
9 -es voltam
32 L
12/14 anonim válasza:
én mindig a tisztaságra, rendre voltam nevelve, kiskoromban is minden dolgomat rendszerezve tartottam, volt csokigyüjteményem, kinder gyüjteményem, minden szépen külön dobozban, és hamar rájöttem ennek szépségére, elővettem a kis dobozkáimat és rendezgettem, nézegettem a játékaim. A párom viszont nagyon trehány ember, a családja koszosan él. A huga orvogsi eset, mert nem dobja ki a szemetet, mindent ott hagy maga után, haját nem szedi össze, tampont, használt betétet otthagyja a wc-ben nem takarít, nem mos, nem mosogat sorolhatnám. A páromnál fiú létére is voltak ilyen dolgok, évekig ezeken veszekedtünk, mert én nem bírom a trehányságot. olyanokat csinálnak pl hogy megesznek valamit a hűtőből, és az üres dobozt, vagy csomagolást visszateszik a hűtőbe, nem a kukába. náluk nem divat letörölni a konyhaasztalt, vagy kimosni a kádat, wc-t ők így élnek. ha veszekszem hogy hogy lehet így élni, azt mondják a zsenik átlátják a káoszt. Na ez engem nagyon kikészít. még nem jutottam el oda hogy ezért szakítsak, de nagyon megnehezíti és megmérgezi a kapcsolatunkat. 33/N
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!
"én mindig a tisztaságra, rendre voltam nevelve, kiskoromban is minden dolgomat rendszerezve tartottam, volt csokigyüjteményem, kinder gyüjteményem, minden szépen külön dobozban, és hamar rájöttem ennek szépségére, elővettem a kis dobozkáimat és rendezgettem, nézegettem a játékaim."
Ez nagyon ari volt. :)
Megkérdezhetem, hogy mióta vagytok együtt? Amikor szólsz a barátodnak akkor sem hajlandó változatatni a dolgokon?
A testi higéniára sem figyel oda?
2012. júl. 22. 17:41
14/14 anonim válasza:
7 éve, de ha szolok neki akkor probál változtatni. igen azzall is gondok vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!