Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lett vége? Miért van ez?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett vége? Miért van ez?!

Figyelt kérdés

A barátnőm tegnap szakított, beszélgettünk még utána és mondta hogy szeret de már csak megszokásból volt velem, és amikor elköszöntünk este írta hogy szeret. De ma elkezdtünk beszélgetni, mert úgy volt hogy találkozunk, de már nem akar találkozni, sőt beszélni se. Azt mondta hogy jobb lesz nekem nélküle, legalább nem szenvedek miatta.

Azt mondta hogy ne várjak már rá, kiszeretett belőlem és hogy jobb lesz nélküle, de még érzem hogy szeret.

Mit tudnék tenni? Kérlek segítsetek! Első szerelmünk mindkettőnknek, 2 éve "vagyunk együtt". :(

17/F 16/L

2012. máj. 1. 18:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
biztos van valami nyomós indoka, csak egyesek idióták és nem képesek elmondani, pedig akkor a másik könyebben túl tudná tenni magát rajta, ha legaklább tudná mit rontott el. Szerintem ne hagyd annyiban, mondd meg neki, hogy oké, de legalább mondja meg mi az igazi oka a szkításnak, mert így neked nem jó. És ne hagyd annyiban amíg nem mondja meg az igazi okot.
2012. máj. 1. 20:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Am engem érdekelni, hogy mi volt az igazi oka, ha kiderül.
2012. máj. 1. 20:51
 13/13 A kérdező kommentje:

már megbeszéltük! :)))))))

az volt az ok hogy tulságosan rá eröltettem magam, nem értettem meg hogy sokat kellett tanulnia és amikor beteg volt pár napja hogy kiakadtam hogy nem tudunk találkozni.

valóban nagyon sok dolga van, most éretségizik infóbol meg franciából meg tánc és dráma tábor stb és még sehol se tartanak a dologgal.

megbeszéltük hogy meg fogom érteni hogy dolga van, és teljes erőböl beleadunk mindent :)

aztmondta hogy csak kifogás volt hogy nem szeret és megszokásból van velem, csak hát nem akarta hogy máshogy legyen vagy nem is tudom elmagyarázni már a lényeg hogy megoldódott :) köszönöm nektek!! :)

2012. máj. 1. 21:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!