Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett vége? Miért van ez?!
A barátnőm tegnap szakított, beszélgettünk még utána és mondta hogy szeret de már csak megszokásból volt velem, és amikor elköszöntünk este írta hogy szeret. De ma elkezdtünk beszélgetni, mert úgy volt hogy találkozunk, de már nem akar találkozni, sőt beszélni se. Azt mondta hogy jobb lesz nekem nélküle, legalább nem szenvedek miatta.
Azt mondta hogy ne várjak már rá, kiszeretett belőlem és hogy jobb lesz nélküle, de még érzem hogy szeret.
Mit tudnék tenni? Kérlek segítsetek! Első szerelmünk mindkettőnknek, 2 éve "vagyunk együtt". :(
17/F 16/L
"de még érzem hogy szeret"
Te pedig megszokásból érzed ezt. Lehet, hogy más van a képben. Kihevered, hosszú lesz, de menni fog. Kitartás! :)
vagy túl sokszor adtad át neki a kontrollt,vagy új bikája van.
ha az első,akkor nem csoda,mert az ilyen pasiktól tudat alatt undorodnak a nők.
a második meg egyértelmű.
Szerintem nem szeret csak kifogásokat keres. Tipikus kamuszöveg, hogy neked jobb lesz nélküle és nem szenvedsz iatta....
Én a helyedben átmennék hozzá!
nem igazán küzdött értem az elmúlt időben, mindig én mentem utána és könyörögtem neki. mondtam neki hogy soha semmiért nem hagynám el.
ezért lehetett?
szerintem nem olyan lány hogy mással kavarna, visszahúzódó kis szerény. azt mondta hogy máshoz nincs undora és hogy most neki nem kell senki.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!