Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lett vége? Miért van ez?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett vége? Miért van ez?!

Figyelt kérdés

A barátnőm tegnap szakított, beszélgettünk még utána és mondta hogy szeret de már csak megszokásból volt velem, és amikor elköszöntünk este írta hogy szeret. De ma elkezdtünk beszélgetni, mert úgy volt hogy találkozunk, de már nem akar találkozni, sőt beszélni se. Azt mondta hogy jobb lesz nekem nélküle, legalább nem szenvedek miatta.

Azt mondta hogy ne várjak már rá, kiszeretett belőlem és hogy jobb lesz nélküle, de még érzem hogy szeret.

Mit tudnék tenni? Kérlek segítsetek! Első szerelmünk mindkettőnknek, 2 éve "vagyunk együtt". :(

17/F 16/L

2012. máj. 1. 18:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"de még érzem hogy szeret"

Te pedig megszokásból érzed ezt. Lehet, hogy más van a képben. Kihevered, hosszú lesz, de menni fog. Kitartás! :)

2012. máj. 1. 18:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Más? De azt mondta hogy velem tökéletes minden, szex és a többi, az igaz hogy sokat veszekszünk, de nem gondoltam volna hogy idáig jutunk. Sokat kell tanulnia és beteg volt, ezért nem tudtunk találkozni, és én nem értettem meg és "hisztiztem" és ebböl robbant ki ez :\
2012. máj. 1. 19:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Úgy értem, egy harmadik személy. Ennyi miatt "csak úgy" nem szakítana. Ahhoz nagyobb valaminek kell történnie.
2012. máj. 1. 19:06
 4/13 anonim ***** válasza:

vagy túl sokszor adtad át neki a kontrollt,vagy új bikája van.

ha az első,akkor nem csoda,mert az ilyen pasiktól tudat alatt undorodnak a nők.

a második meg egyértelmű.

2012. máj. 1. 19:10
 5/13 anonim ***** válasza:
szerintem adj neki idot.kiforrnak a dolgok.nem kell kapaszkodni utàna,foleg ha dobtak...majd ha keres beszèlitek.
2012. máj. 1. 19:15
 6/13 anonim ***** válasza:
*meg
2012. máj. 1. 19:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szeret csak kifogásokat keres. Tipikus kamuszöveg, hogy neked jobb lesz nélküle és nem szenvedsz iatta....

Én a helyedben átmennék hozzá!

2012. máj. 1. 19:21
 8/13 A kérdező kommentje:

nem igazán küzdött értem az elmúlt időben, mindig én mentem utána és könyörögtem neki. mondtam neki hogy soha semmiért nem hagynám el.

ezért lehetett?

szerintem nem olyan lány hogy mással kavarna, visszahúzódó kis szerény. azt mondta hogy máshoz nincs undora és hogy most neki nem kell senki.

2012. máj. 1. 19:22
 9/13 A kérdező kommentje:
nem tudok átmenni mert elvagyunk tiltva egymástól másfél éve mert lefeküdtünk... :\
2012. máj. 1. 19:24
 10/13 anonim válasza:
nálamis ugyanez a szori cska forditva engem a barátom hagyot ott ezzel az indokkal...de én nemhiszem h csak ennyi lenne...:/
2012. máj. 1. 20:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!