Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan mondjam meg neki ezt az egészet?

Figyelt kérdés

van egy fiú akivel nem rég ismerkedtem össze, kb 1 hónapja.. és találkoztunk 3szor.. csak aztán mondtam neki, hogy adjon időt mert érettségizek és nem lesz rá időm, hát ő ezt az időt meg is várta és most találkozni akar velem, csak nekem közben lett egy barátom (ezzel a fiúval már régóta köztünk volt a "feszültség" :D)

szóval nem tudom hogy mit tegyek... megmondjam neki hogy fölöslegesen várt rám eddig? vagy egyszerűen ne jelentkezzek nála? vagy hogyan mondjam meg neki ezt az egészet? találkozni nem nagyon szeretnék vele mert nem tudnék a szemébe nézni? :(

köszönöm a válaszokat

17/L

2009. jún. 23. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz vele találkozni akkor szerintem csak annyit mondj, hogy most nem akarsz vele lenni és ennyi.. én a helyedbe nem mondanám meg hogy van barátom.. mert az télleg lehet ugy esne neki, hogy sokat várt, a semmiért..
2009. jún. 23. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Hazudj, mindenki azt csinálja. Pl. Ha a mostani kapcsolatod el tudod titkolni mondjuk egy hónapig, akkor mondd meg neki, hogy hát te igazából csak félig mondtad a szünetet az érettségi miatt... Igazából te már akkor is gondolkoztál a dolgon, hogy ő-e az igazi. Most volt időd átgondolni és rájöttél, hogy nem... Nagyon sajnálod, legyetek barátok... Na jó, az utsó mondat durva volt. :D
2009. jún. 23. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Mármint el tudod titkolni ELŐLE egy hónapig (nem találkoztok, úgy, h a pasid is ott van).
2009. jún. 23. 11:43
 4/10 A kérdező kommentje:

eltudom titkolni mert nem ismerik egymást (hálistennek)

de ha megkérdezni, hogy miért? akkor mit mondjak neki?

és élőbe mondjam el neki? vagy hogyan? :/

2009. jún. 23. 11:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a korrekt, hogy megmondod neki, hogy közben lett barátod. Ezt hívják felelősségnek, amikor szembenézünk a tetteink következményével. Sajnos sokan hírből sem ismerik:S Nem kell feltétlenül szemtől szembe, lehet telefonon is.
2009. jún. 23. 11:48
 6/10 A kérdező kommentje:

értem.. igazad van..

megmondom neki őszintén :) :S

köszönöm szépen a válaszokat :)

azért írhattok még nyugodtan :)

2009. jún. 23. 11:49
 7/10 anonim ***** válasza:
11:42 vok. Nem kell ezen semmit indokolni, egyszerűen annyi, hogy rájöttél, hogy nagyon kedves meg aranyos fiú, de nem érzed azt, amit kellene. Nem tudod miért, valami miatt nem tudsz beleszeretni... Ennyi.
2009. jún. 23. 11:56
 8/10 A kérdező kommentje:

és ez így is van...

csak ő többet szeretne és emiatt sajnálom, hogy megvárakoztattam fölöslegesen..

2009. jún. 23. 11:59
 9/10 anonim válasza:
Lehet megbántanád, ha elmondnád neki az igazat. De ha már megvárattad, akkor legyen annyit tisztesség benned, hogy ha már ő kitartott érted, és tényleg várt rád, akkor találkozol vele, és beszélsz vele, és mondhatod azt, hogy azóta megváltoztak az érzéseid, ami végül is nem hazugság. De még ha nehéz is lesz, szerintem ennyit megérdemel, hisz Te várattad (akkor is mondhattad volna neki, hogy nem akarsz semmit, mert ahogy kivettem a másik srác már akkor is láthatáron volt)
2009. jún. 23. 13:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmi más, csak őszinteség:) Ahogy a kedvesem mondta: "csak a hülye p*csák élnek kifogásokkal, egy igazi csaj mindig őszinte:)"
2009. jún. 23. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!