Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dora17 kérdése:
Miért van az h a barátommal minden jó?
Figyelt kérdés
Amikor vele vagyok minden jó, jól érzem vele magam...örülök h velem van,de ha meg nem látom nem hiányzik és amikor felhív és mondja h szeretlek én nem mondanám legszivesebben h énis.... Mit csináljak min változtassak?2012. máj. 1. 14:23
1/8 anonim válasza:
Szeresd!Tedd fel magadnak a kérdést,hogy miért vagy vele.Ez talán segíthet:)
2/8 anonim válasza:
erdekes, nalam is ez a problema, allitolag ez annak a jele, hogy megszoktatok egymast es ezert, de szerintem az is lehetseges, hogy nem szereted mar ot elegge...
3/8 A kérdező kommentje:
És mégis mit tegyek? rengetegszer gondolok arra h szakítok de amikor ott van elöttem nem tudok:S
smsbe menne de az ugy meg bunkóság
ha megélőbe elöttem van annyiszor mondja h szeretlek és h ne hagyjam el....
2012. máj. 1. 14:47
4/8 anonim válasza:
jesszusom, nagyon egy cipoben jarunk. lehet, hogy bunkosag, de en smsben irtam meg neki nemegyszer, de utana mindig kibekultunk :) mert nem birjuk elviselni es felfogni, hogy ne legyunk tobbe egyutt
6/8 A kérdező kommentje:
De neked ez így jó? mert én már nem tudom hova tenni a dolgokat...féltékenysége a legrosszabb.... sőt őt még az is zavarja ha nem vagyok féltékeny....:S mostanság ha telefonálok akárkivel is látni akarja kihiv folyamatosana telefonomat pioszkálja hátha jött új üzi meg a legrosszabb ha telefonálok akkor ott ordibál a háttérbe h velem van stb... hétfőn meg direkt elöl szivta ki a nyakam h véletlenül is taliznék vkivel tudják h nekem van ő...okés h szeret meg minden de azért ennyire:S
2012. máj. 1. 15:00
7/8 anonim válasza:
Hát nagyon nehéz szakítani,de lehet,hogy hosszútávon meg jobban járnál,ha ennyire szorít ez a kapcsolat.
8/8 A kérdező kommentje:
Igazából arra várok már 1 jóideje h csináljon megint olyan dolgokat mintrégebb h legyen okom véget vetni ennek:S
2012. máj. 1. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!