Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kéne hogy megcsal? Vagy csak nem szeret már?
Szegényem! Át tudom élni a helyzeted, de tényleg! Én is jártam így, azzal a különbséggel, hogy nincs gyermek... Ő is 1folytában netezett és alig akart velem foglalkozni, amikor mondtam neki még ő volt felháborodva :( szakítás is lett a vége!
Kérdezd meg tőle, hogy miért viselkedik így? mert amikor megismerkedtetek nem ilyen volt... és hogy ez Neked nagyon rosszul esik! Szerinted megcsal?
1.Látszik, hogy éretlen az apaságra.
2.Valószínű megcsal vagy rövidesen megfog.(ezek alapján legalábbis)
3.Sajnálom, sok sikert az életed rendeződéséhez!
Az én párom 27 lesz szept.ben, ő naponta többször is kívánja a szexet, én sem vagyok egy vékony alkatú nő, tehát nem veled van a baj. Szerintem megcsal, vagy meg fog.
19/L
Szerintem még egy kisfiú legbelül és nem készült fel ekkora felelősségre/változásra. Lehet nem is akart ő még gyereket és ezért az otthoni dolgok elől inkább menekül. Szóval gyáva is.
Ráadásul ha ilyen kis durcás, hogy elvonul fürdeni a telefonjával és hülyének néz akkor felesleges vele beszélni. Pakolj össze, fogd a gyereket és költözz haza szüleidhez. Ha akar téged úgyis utánad jön és kiengesztel. Ha nem akkor idővel találsz egy Férfit aki imád a gyerekeddel együtt de ne tedd tönkre az életed miatta.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!