Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aggódnom kéne hogy megcsal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kéne hogy megcsal? Vagy csak nem szeret már?

Figyelt kérdés
A férjem egyre kevesebbet foglalkozik velem,ha itthon van netezik vagy játszik és \'titokban\' csetel. Azt hiszi nem tudok róla,de rájöttem. Ha szólok neki a sok netezésért,akkor fogja a telefonját és megy \'fürdeni\',persze ott folytatja. Sex már 3 hete nem volt és amúgyis ritkán van. Hiába próbálkozok,ő álmos. A haverokkal is egyre többet jár el. Amúgy 25-26 évesek vagyunk és van egy féléves fiunk
2009. jún. 23. 09:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szegényem! Át tudom élni a helyzeted, de tényleg! Én is jártam így, azzal a különbséggel, hogy nincs gyermek... Ő is 1folytában netezett és alig akart velem foglalkozni, amikor mondtam neki még ő volt felháborodva :( szakítás is lett a vége!

Kérdezd meg tőle, hogy miért viselkedik így? mert amikor megismerkedtetek nem ilyen volt... és hogy ez Neked nagyon rosszul esik! Szerinted megcsal?

2009. jún. 23. 09:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazából sok ideje nem lenne rá a munkája mellett,de volt már hogy későn jött haza,akkor azt mondta hogy haverokkal volt. De hát egy 26 éves pasi ilyen jól bírná hetekig sex nélkül?! Lehet undorodik tölem,mivel még van rajtam 1-2 kg a szülés után...
2009. jún. 23. 10:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki igazán szeret valakit, akkor nem undorodik tőle, ha van rajta 1-2 plussz kiló...főleg, ha nem rég egy csodálatos gyermekkel ajándékozta meg! Volt már erről szó Nálatok, beszéltetek erről?
2009. jún. 23. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1.Látszik, hogy éretlen az apaságra.

2.Valószínű megcsal vagy rövidesen megfog.(ezek alapján legalábbis)

3.Sajnálom, sok sikert az életed rendeződéséhez!

2009. jún. 23. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kérdezd meg tőle, mi a baja Veled! Nem lehet az, hogy Te ez miatt szenvedsz, és meg sem említed. Ha nem akar normális választ adni, erőltesd rá, hogy igenis mondjon valami értelmeset. Az nem lehet, hogy Te mindent megpróbálsz tenni a férjedért, ő meg kakál Rád! Állj talpra és baszélj vele! Remélhetőleg, csak pillanatnyi "elmezavar". Sok sikert!
2009. jún. 23. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom 27 lesz szept.ben, ő naponta többször is kívánja a szexet, én sem vagyok egy vékony alkatú nő, tehát nem veled van a baj. Szerintem megcsal, vagy meg fog.

19/L

2009. jún. 23. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nehogy már az az 1-2 kg plusz legyen a gond. Könyörgöm, az semmi, ráadásul szültél. Ő tökéletes? Ha ez valódi indok (tehát kimondja, hogy ez a baja), akkor alaposan gondolkodj el azon, hogy ez a kapcsolat jó-e így neked.
2009. jún. 23. 11:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok vele beszélni,bár néha azt is nehéz mert vagy a telefont nyomkodja,újságot olvas vagy elalszik beszélgetés közbe is. Már anyós is észrevette hogy valami megváltozott,mert kérdezte hogy törődik-e,meg beszélget-e velem a fia. Egyébként napok óta már én sem 'próbálkozok',mert ha magától nem megy,akkor nem is kell. Nem fogok könyörögni egy ölelésért.
2009. jún. 23. 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem még egy kisfiú legbelül és nem készült fel ekkora felelősségre/változásra. Lehet nem is akart ő még gyereket és ezért az otthoni dolgok elől inkább menekül. Szóval gyáva is.

Ráadásul ha ilyen kis durcás, hogy elvonul fürdeni a telefonjával és hülyének néz akkor felesleges vele beszélni. Pakolj össze, fogd a gyereket és költözz haza szüleidhez. Ha akar téged úgyis utánad jön és kiengesztel. Ha nem akkor idővel találsz egy Férfit aki imád a gyerekeddel együtt de ne tedd tönkre az életed miatta.

35/F

2009. jún. 23. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!