Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen az ilyen alak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen az ilyen alak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezeket ma csináltam

Ez pedig 10 hónapja készítettem.Szerintetek híztam?

[link]

Igen egyszer kiírtam de azt írták hogy nem lehet eldönteni mert nem ugyanolyan a kép.Na ez most ugyanolyan.:D A csípőmre híztam mi?

2012. ápr. 30. 19:50
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
aha a felkaromra rettentően sokat.Ez az egyik ami miatt utálom az alakom......
2012. ápr. 30. 20:29
 22/31 anonim ***** válasza:
Hát akkor tegyél ellene:) A testmozgást javaslom, nem a koplalást:) Hidd el jót fog tenni az önbizalmadnak. Nekem még jobb alakom lett tőle mint a hízás előtt volt:)
2012. ápr. 30. 20:34
 23/31 anonim ***** válasza:
Ez teljesen megfelel az én ízlésemnek :D. 19/F
2012. ápr. 30. 21:20
 24/31 anonim ***** válasza:

Így női szemmel nem látok sok változást...

De nagyon meg tudlak érteni,én egy éve 40-es méret voltam most 34-36 között vagyok és ezt csak azzal értem el,hogy reggelizek.És még mindig kövérnek érzem magam.... :)

Annyit tudok mondani,hogy nem a súj számít,mivel az izom lényegében nehezebb.

Állítólag a torna és a futás a legjobb alkformáló,de ha futsz ne felejts el nyújtani.

2012. ápr. 30. 21:28
 25/31 anonim ***** válasza:
Igen egy kicsit felszedtél magadra. Még nem vészes, de jobban jársz ha elkezdesz sportolni. Javaslom kezdj el sétálni, és iratkozz be egy konditerembe. Nekem már nagyon meg kell küzdenem a kilókkal.
2012. ápr. 30. 21:47
 26/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább fogytál. Nem csinálnál képet ugyanabban a ruhában?
2012. máj. 1. 00:06
 27/31 anonim ***** válasza:
Dehogy fogyott! Már különben is leírta, hogy hány kg volt akkor, és mennyi most. Látszik is rajta. Ez nem gond persze nekünk, de neki igen, mert zavarja.
2012. máj. 1. 01:13
 28/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nem híztál, és vonzó az alakod
2012. máj. 1. 17:44
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem kéne vízszintesen csíkozott ruhákban járnod, ugyanis az szélesít. Amúgy mintha egy nagyon picit híztál volna, de tényleg nem jelentős.
2012. máj. 3. 14:25
 30/31 A kérdező kommentje:
de már írtam mért van rajtam :D
2012. máj. 3. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!