Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az ilyen alak?
Figyelt kérdés
Ezeket ma csináltam
Ez pedig 10 hónapja készítettem.Szerintetek híztam?
Igen egyszer kiírtam de azt írták hogy nem lehet eldönteni mert nem ugyanolyan a kép.Na ez most ugyanolyan.:D A csípőmre híztam mi?
2012. ápr. 30. 19:50
1/31 anonim válasza:
Ha az első kettő a mostani, akkor inkább fogytál, legalábbis úgy látom. Nincs itt gond, formás minden. :)
2/31 A kérdező kommentje:
naaaa neee :D
2012. ápr. 30. 19:54
3/31 anonim válasza:
Na de. Komolyan gondoltam; sosem értettem, hogy az ilyen alakú lányoknak mi a fene bajuk van magukkal... :o
5/31 anonim válasza:
nekem tetszik,ah az arcod is szép akkor bejösz :)
6/31 anonim válasza:
talán egy icipicit hiztál..de ez nem nagy gond...
8/31 A kérdező kommentje:
fuu pedig krva szarul érzem magam miatta...
2012. ápr. 30. 19:57
10/31 anonim válasza:
Lehet hogy vak vagyok,de nem látok olyan nagy változást.Jó vagy most is és jó voltál 10 hónapja is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!