Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol a dologrol?
Figyelt kérdés
Szeretek egy lanyt, aki mast szeret, de kozben engem is eselyesnek tartana, ha nem lenne az a fiu, akit szeret. Engem ez allatira zavar, hogy van az a fiu es valahogy ki szeretnem ot utni a nyeregbol. Egy baratom szerint ki kellene hasznalni azt az adottsagomat, hogy gazdag vagyok es beszelni a fiuval, hogy kap egy bizonyos osszeget, ha leszall a lanyrol es eltunik az eletebol. En ennek nem igazan vagyok a hive, szeretnem kivarni, mig veget er a romancuk, de be kell vallanom, hogy nagyon nehez es ha tudnam, hogy ebbe az alkuba belemenne a srac, akkor en gondolkodas nelkul kifizetnem neki amit ker.2012. ápr. 30. 18:24
1/1 anonim válasza:
...én a lanz helzyetében voltam egyszer volt barátom de egy másik fiu is tetszet..aztán mégis-csak a barátomal maradtam..szerintem keres más lányt..mert ha rendes nem váltogatja a fiukat mint a zokniát..jahh és egy tanacs azzal hogy gazdag vagy egy lánynak sem vilogj..mert akkor soha nem lesz egy rendes csajod...tudod a ribancok meg a plázacicák a gazdag fiukra halytanak de csak a pénzért...bocsi sok a helyesirási hibám..nem a legjobb a biennyüzetem
SOK SIKERT A KERESÉSHEZ
18-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!