Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak?
Szia!
Elég nehéz helyzet... Szerintem több szempontból hátrányos ha börtönviselt partnert választol. Ritkán ülnek 1.5évet ártatlanul és még ritkábban derül ki! Így szerintem minden kapcsolatot meg kell, hogy szakíts vele máskülömben nagyon nehéz helyzetbe hozod a saját és gyermeked életét. Ha szereted a férjed keresd és találd meg benne mindazt amit keresel ez szerintem a tökéletes megoldás.
még csak 14 éves vagyok, de szerintem azt válaszd akit szeretsz! (nem a férjed...)
És a férjed tud erről az "emberről" aki veletek élt? És hogy börtönbe kellett mennie? Mert ha tud róla, és ha tényleg szeret, akkor békében el tudtok válni! Mert tudja, hogy neked mi a legjobb...amit te szeretnél. Szerintem tiszteletben fogja tartani a döntésed (ha tényleg szeret), de biztos nagyon szomorú lesz.
Szia!
Ha jól értettem, nem rögtön az után jelentkezett, hogy szabadult, hanem jó pár évvel később. Miért csak akkor? Szerintem is inkább az eszedre kellene hallgatnod, ami lehet, hogy nagyon nehéz lesz, de szerintem sem kellene a gyermekedet ilyen bonyodalmaknak kitenni. Lehet, hogy azt érzed, hogy nem a férjed az igazi, de biztos szereted, különben nem mentél volna hozzá:) És mi a garancia arra, hogy a srác az igazi? (És ha mégsem, akkor két pad közül a földre eshetsz...) Egyébként szerintem sokan a vágyaikra hallgatnak, nem az eszükre, ezért egy gyenge pillanatban félrelépnek, de később megbánják...
Szóval véleményem szerint nem éri meg a bizonytalan miatt feladni a jelenlegi biztos, kialakult életeteket. (Mert ketten vagytok, nem csak te.)
Remélem, jól döntesz majd és minden rendbe jön!!! Drukkolok!
Teljes mértékben igazat adok azoknak, akik azt tanácsolták, hogy az eszedre hallgas. Én elhiszem neked, hogy nehéz nagyon most, és azt is, hogy vágysz a másikra, de gondolj bele, mi lenne, ha elválnátok, s a szerelmed netán rossz útra tévedne, mi lenne a picivel, mi lenne akkor, ha megint otthagy benneteket 1,5 évre vagy akár többre is, ne kockáztass, nem éri meg, sőt, olvasom, hogy azt mondta, hogy éljed az életed, mert ő soha nem érdemelt meg téged. Szerintem hallgass rá, nem véletlenül mondta ezt neked, nem lehet h igaza van? Gondold át, arra kérlek mindezt.
Akárhogy is döntessz, remélem az lesz a kicsinek és neked a legjobb!!!
Szia!
Valóban nem csuknak senkit ok nélkül börtönbe. Tudom, ez a munkám. Mire oda eljut a dolog, addigra három bizonyítási eljárás folytatódik le és minden körülményt megvizsgálunk. Nem az a fontos, hogy bűnbakot találjunk. Vizsgáljuk az ártatlanságát is. Ne hidd el, ha azt mondja ártatlanul ült börtönbe. Ha szereted a férjed, akkor inkább őt válaszd szerintem is. Fontosabb értékeket képviselhet mint a másik. Ha szereted becsüld meg, hiszen ő tartott ki melletted eddig és szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!