Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek miért baj ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek miért baj ha a fiú alacsonyabb nálatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 23:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Hát szerintem sok lánynak fontos az, h érezze, h meg tudják védeni, nem is verekedésileg, de hozzá tudjon úgy bújni, legyen nagyobb, akár nézzen fel rá ... szerintem kicsit a felsőbbrendűség érzését kelti, de nem mindenkinél van így, sokaknak nem számít, én is voltam együtt hosszabb ideig olyannal, aki alacsonyabb volt nálam, aztán olyannal akinek a melléig értem kb ... szóval nem feltétlenül ettől függ :)
2009. jún. 22. 23:45
 2/11 anonim ***** válasza:

Az az igazsag, hogy nekem meg nem volt alacsonyabb fium, igaz nem is tudnam elkepzelni. De peldaul vannak baratnoim akiknek igen csak bejon :))

32/L

2009. jún. 22. 23:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Engem az nem érdekel, ha vékony, nem izompacsorta:D De legyen nálam magasabb (ez nem nehéz, mivel elég alacsony vagyok:)), egyrészt, mert ha egy fiú akkora, mint én, na az már tényleg picike fiúban, másrészt, mert szeretem érezni, hogy ő a magasabb, a férfi.Szeretek rá felnézni, szeretem, ha lehajol hozzám, ha puszit ad.
2009. jún. 22. 23:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha a fiú 170 és a lány 177 abból lehet valami?
2009. jún. 22. 23:51
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Lehet, nagy röhögés. nagggggyon gáz.
2009. jún. 22. 23:56
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj, szerintem nem a cm-eken múlik.

Ha valami alakulhat, ne ez legyen a fő tényező...

2009. jún. 23. 00:09
 7/11 anonim ***** válasza:
De az se jó, ha a fiú sokkal magasabb... Én pl. 195 cm vagyok, és néha azt kívánom, bár lennék alacsonyabb, mert így nem nagyon kellek senkinek. Sokan utalgatnak a termetemre, heccelődnek, ez se szokott jól esni.
2009. jún. 23. 00:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarna, sajnos azt nem tudom hogy a lányt zavarná-e.
2009. jún. 23. 00:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Akár hiszes, akár nem az én párom is alacsonyabbnak tűnik nálam, holott egy magasak vagyunk. Engem csak az elején "zavart", de később ezt is leküzdöttem. Tudod nem a magasság teszi az embert, hanem az ami belül van. :)
2009. jún. 23. 12:05
 10/11 anonim ***** válasza:
viccelsz?szeretem a pici fiúkat.csak legyenek dundik:):*<333333
2009. júl. 17. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!