Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne ez durva?

Figyelt kérdés
Pár hónapja nem tartom az excsajommal a kapcsit, de míg jártunk nem feküdtünk le mert félt viszont azóta azt hallottam már lefeküdt mással és gondoltam én se maradjak már ki ha most nincs barátja ezért arra gondoltam ha nem is akar velem járni már de azt bepótolhatnánk, h lefekszünk egymással ha ő is akarja. Mondjam neki ha beszélek vele vagy ez gázos lenne?
2009. jún. 22. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég gáz, én elküldenélek melegebb éghajlatra..
2009. jún. 22. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
gondolom megvan az oka amiért szakítottatok, és amiért veled nem feküdt le. szerintem eléggé ki lenne akadva. az hogy valakivel lefekszik, nem jelenti azt h mással is le akar, legyen az az expasija, v bárki más. én legalábbis eléggé kiakadnék..
2009. jún. 22. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy te se maradjál már ki???? áááhh, felejtsd el! Attól, hogy vki már túlvan rajta, nem jelenti azt, hogy most már aztán bárki jöhet! El vagy egy kicsit tévedve!!!

Ha rendes kapcsolatot akarnál, lehet más lenne a szitu, de az írásod alapján nem arra hajtasz.

2009. jún. 22. 22:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

hát ha nekem mondanád bittos h elküldenélek a p*csába!

és igen nem hiszem h attol h lefeküdt valakivel veled is le akar majd ... szakítottatok !

2009. jún. 22. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

22:58-as vagyok!

mostanában minden pasi ilyen ? mindegyik csak dugni akar,,, hihetetlen : /

2009. jún. 22. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagy bajok vannak a gondolkozásoddal... ideje felnőnöd
2009. jún. 22. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak azt tudom mondani hogy szánalmas vagy, szerinted ha eddig nem feküdt le veled most lefog mert szakítottatok? Most komolyan ha ennyire lenézed a nőket qrvákon kívül nem fogsz mással lefeküdni.
2009. jún. 22. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez, hogy te se maradj ki?

Nem egy gép, nem egy használati tárgy, és nem is egy eszköz az a lány! Akkor nem volt semmi, nem véletlen. Mással úgy gondolta, hogy megeshet. Ez az ő döntése volt. Keress magadnak valaki mást, őt pedig hagyd békén!!!

2009. jún. 22. 23:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

te se maradj ki???!!

valószínűleg az a vki az megérdemelte, hogy neki adja magát..te viszont nem. bár én még azon is csodálkozom hogy egyáltalán szóba állt veled. remélem ha bepróbálkozol nála elküld a jó büdös p..ba.

2009. jún. 23. 02:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Te se maradj ki?! :D

Ahhoz a lanyhoz mar semmi kozod nincs, azon tul, hogy regen jartatok es mar egy emlek.

Az a lany nem egy lyuk, amit vegre valaki kinyitott es most mar te is nyugodtan felhuzhatod a pöcörődre. A vilag nem igy mukodik!

Jezusom ;-)

2009. jún. 23. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!