Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, megalázott, de még mindig szeretem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
van 1 csajom(már ex de még ösemtudja hogy mit akar) aki megcsalt nem 1 alkalommal..és amikor mentem hozzá h beszéljük meg az egészet akkor az egyik csávo irmerösével nyalták falták egymást..az rohadtul betedt nekem h ilyenkor is mással van. akkor le is léptem de utánam rohant h mondjon valami..én ekkor már nagyon sirtam(nem valami férfias de az érzelmeim erösebek voltak!) persze lépedt 2 a csaj aztán viszament..még viszanéztem amikor a csávo nagy elégedettem lelépedt a csajtol..volt köztünk minden ami kell 1 kapcsolathoz..gyökér barom vagyok de a szívem még viszahuz hozzá:( nem birom nélküle..valaki normális segitsen hogy mit csináljak! és ha csak szivatni akarsz vakakit akkor ne engem..2012. ápr. 30. 00:22
11/18 A kérdező kommentje:
nem szokásom csajokat bántani..és nem is tul férfias
2012. ápr. 30. 10:48
12/18 anonim válasza:
Fúj már ez undorító amit a ringyó tesz. Miért nem hagyod ott? Mi az amit szeretsz benne? Mazohista vagy ember?!
13/18 A kérdező kommentje:
te se lehetsz valami értelmes élölény..és nagyon nem vagyok mazohista! és ha nem látnád...értelmes kérdéseket vártam nem 1 ilyen gyökeret aki dumál ösze visza..rohadtul nincs hangulatom hozzád ugyhogy jobb ha lelépsz...megértésedet köszönöm!
2012. ápr. 30. 14:06
14/18 anonim válasza:
És ezek után még én vagyok a gyökér?
Azért megpróbálok ebben az esetben tanácsot adni mivel a testvérem is hasonló cipőben jár mint te. Menj el ismerkedni. amint megismersz egy rendes lányt, rá fogsz jönni hogy fölösleges akár 1 csepp könnyet is ejteni az ex-ed után. Elhiszem hgy sz.rul esett, én is padlón lennék, de ahogy ő túllépett rajtad, lépj túl te is. Keress egy értelmes csajt.
15/18 A kérdező kommentje:
az h mazohistának neveztél azert lettem ideges..amugy 2perc hazaérek és belinkekem h mivel küldtem el a p*csába..
2012. ápr. 30. 14:48
16/18 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=I14yXxqlD5s&feature=g-all-c
peches h rapalni szoktam ha nincs velem..nem én vagyok mr.missh :)tarsatok a zene mind bunkonak..de megtetem amit kellet! a többi csaj formalitás kérdés..!
2012. ápr. 30. 14:58
17/18 anonim válasza:
Ez nagy, hogy így küldted el, megérdemli a ribi :))) Remélem azóta túllettél rajta, helyesen döntöttél. Nagy ez a szám :)
18/18 A kérdező kommentje:
valamelyik nap láttam nagyon probálkozott 1izomagynál..röhögtem 1jót és másnap 2csajjal mentem el az orra elöt..szemét vagyok de megérdemli!:)
2012. máj. 6. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!