Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsam meg a tánctaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg a tánctanáromat?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok a tanárom 23 nagyon aranyos meg kedves de sztem ő nem is gondolná h tetszik nekem . Hogyan mutassam meg neki h tetszik hogyan hódíthatnám meg anélkül h elkönyvelne egy kis csitri ribancként?
2009. jún. 22. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
A tánc a legjobb eszköz ehhez a te helyzetedben. :) Táncoljatok együtt, néha érintsd meg úgy másképp és lehet venni fogja a lapot. Nézz a szemébe közbe, mosolyogj.
2009. jún. 22. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Állj elé és mond meg neki!:)Vagy táncolj valami szexiset!
2009. jún. 22. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az állj elé és mondd meg neki nem mindig a legjobb dolog :/ de a második fele, h táncolj valami szexiset az már igen =D érintsd meg máshogy, mint a többiek, nézd a szemét, viccelődj vele, tudasd vele, h milyen jól néz ki, milyen jól öltözött fel aznap, milyen kedves, odafigyelő ... ilyen apróságok a férfiaknál is hatásos nemcsak a nőknél :)
2009. jún. 22. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, csak hozzá csatolnám, hogy fejleményekről értesítést kérek :D
2009. jún. 22. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Még mindig az előző kettő vagyok, csak eszembe jutott valami :D

Szóval, ha lenne rá esély, hogy kicsit benn marad edzés után, te is benn maradhatnál vele, hogy kifújod magad egy picit, vagy sokan vannak az öltözőbe és vársz egy kicsit inkább addig is próbálj vele beszélgetni, közelebb kerülni hozzá :)

2009. jún. 22. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:
húú de kíváncsi vagyok,h sikerült-e,és ha igen,akkor hogy,mert most pont ezen gondolkozom én is(és még majdnem a korkülönbség is stimmel)
2011. máj. 24. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!