Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi esélyem van arra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van arra hogy újból visszajöjjön?

Figyelt kérdés

3 évig voltunk együtt de elhagyott egy másik lányért akivel azóta szakítottak.

3 éve szakítottunk.

Nem volt szerelmes már belém, élni akart.

Megértettem nagy nehezen elengedtem, most csendben figyelem mert még mindig nagyon szeretem és fáj hogy nem kellek neki és az is fáj ha nem boldog mert én azzá tenném.

Azóta volt két kapcsija, egyikkel vége a másikkal még tart de szerintem érdek fűzi hozzá(gazdag a csaj).

Én nem vagyok sajnos, a szüleim sem, bár van házam,állásom de sose lesz annyi pénzem mint a mostaninak.

Van valakim de ő is tudja hogy nem komoly és írta hogy ő se mindeg felhőtlenül boldog,a haverjai szerint velem az volt.

Szerintetek visszajön hozzám vagy ne is reménykedjek ebben hisz megfogta istenlábát és én a közelébe se érek.

2009. jún. 22. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A saját érdekedben felejtsd el végre! Tudom, hogy nehéz egy olyasvalakit, akit igazán szerettél, de 3 évet elvesztegettél az életedből! MIATTA! Aki egy gazdag csajt választott. Ha gazdag lennél és visszamenne hozzád, akkor boldog lennél egy olyan férfival aki csak kihasznál? A múlt elmúlt, közhely, de muszály végre túllépned rajta, pontozz le ha jobban érzed magad, de nem fog visszamenni hozzád, de ha visszamenne sem lenne boldog és talán te sem!
2009. jún. 22. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha erdek ember akkor ne sird vissza! Nezz elore es erezd jol magad, talan megtalalod azt az embert akit neked kitalaltak :))
2009. jún. 22. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Már eltelt 3 év!!!!Felejtsd el végre!Végy egy nagy levegőt és mond ki fennhangon:Nem érdekel többé ,elfelejtem,élem a saját életem és boldog leszek nélküle!
2009. jún. 22. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!