Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még ilyen (normális)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen (normális) fiúk?

Figyelt kérdés
olyanok akik nem hulla részegek minden hétvégén "mert az a menő" meg nem számítógépes játék függők
2012. ápr. 29. 16:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Persze hogy léteznek még normális fiúk ,sőt hölgyek is csak eléggé fogyó félben vannak..

Ugyanis a mai világban az aki "normális" az nem trendi ,sőt már a "ciki" és a "gáz" kategóriába esnek ezek az emberek.

Mert ma már odáig jutottunk ,hogy "gáz" előre engedni egy nőt ,vagy épp a himnusz alatt vigyázzban állni..

Mondjuk ,nem is csodálkozom már ezen ,biztos van itt olyan aki néz tv-t még ,elég 1-1 showműsort megnézni ,amiből dől az idétlenség ,meg a hülyeség..amin szépen nevelődnek a fiatalabbak ,mert a szüleiknek a létminimum fenntartásához kell a napi 12óra+ meló ,és ezáltal nem tudnak foglalkozni semmi mással..Az idétlen műsorokba pedig még idétlenebb emberek kerülnek ,akiknek semmi (tehetsége)esze nincs ,csak komplett idióták és az ugye jó a Magyar embernek:D.

(Erre példa lásd VV sorozat..) Ami követendő példa lesz ,mert hülyének lenni jó ,mivel úgy belehet kerülni a dobozba ,és máris kész egy újabb hülye fiatal..

És ez csak egy dolog a sok közül ,nem szándékozom tovább nyújtani ,csak sajnos tény hogy manapság nem kifizetődő "normálisnak" lenni ,mert kihasználnak és lehúzzák rólad az utolsó bőrt is..

És amit a kedves kérdés kiíró is kiegészítette ezt a szösszenetet..

Könnyebb és egyszerűbb út lesz mindig is a piába ,illetve bármifelé függésbe menekülni.

Csak régen az ilyeneket lenézték ,ma pedig ezek a menő alakok:).

Elnézést a csapongásért ,és visszatérve az eredeti kérdésre..

Igen léteznek (még).:)

2012. ápr. 29. 20:05
 32/41 anonim ***** válasza:
egyébként nem értem miért menő az hogyha valaki a sárga földig leissza magát.....én is szoktam menni olyan helyekre ahol rengeteg az alkohol fogyasztás, de én egy sör egy feles után megállok és röhögök azokon akik már járni nem tudnak....sokkal jobb móka...ez nekem felér egy showder klubbal
2012. ápr. 29. 20:36
 33/41 anonim ***** válasza:
Ezek nem nagy igények. Én is megfelelek ezeknek. :)
2012. ápr. 29. 21:53
 34/41 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled kedves kérdező! Bennem is megfogalmazódott már ez a kérdés. Az igaz, hogy egyre kevesebb az olyan fiú, aki "normális", de lehet, hogy csak mi nem találjuk meg őket :D

18/L

2012. ápr. 30. 16:15
 35/41 anonim ***** válasza:

"A normális fiúk számának csökkenése egy természetes kiválasztódó folyamat, melyet a normális lányok csökkenése vált ki"

- Én

2012. ápr. 30. 16:21
 36/41 anonim ***** válasza:
Mégis hol lehet normális fiúkat találni?
2012. ápr. 30. 16:26
 37/41 A kérdező kommentje:
ha tényleg ennyi normális fiú van akkor hol vagytok? hol lehet titeket megtalálni?
2012. ápr. 30. 18:03
 38/41 anonim ***** válasza:
te hol laksz kérdező????
2012. ápr. 30. 18:05
 39/41 A kérdező kommentje:
Győr-Moson-Sopron megyében :)
2012. ápr. 30. 18:07
 40/41 anonim ***** válasza:
Én nem ott,szóval.... :)
2012. ápr. 30. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!