Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elhagynátok a barátnötöket, ha az valamien oknál fogva szeretné teljesen leborotválni a hajat, vagy olyan tüsire vágatna amilyen a srácoknak van?
Azoknak akik így is szretnék mert belül nem változott meg:
És ha berekat fül-orr-szájpiercinget, fültágítót, össze-vissza-tetováltatja magát, elhízik, kopaszra vágja a haját, fekete műkörmöket rak fel, titeket nem zavarna mert ez csak a külső, és belül ugyanolyan ember maradt? Ne őrüljetek már meg! :D
Szerintem rákos betegség miatt levágott hajért barátom nem hagyna el. Legalábbis ha igen, akkor őszintén csalódnék benne. De az ugye visszanő majd.
Viszont ha csak úgy önszántamból, akkor nem jósolnék nagy jövőt a kapcsolatnak. Barátom azon is hülyére hisztizte magát, hogy rövidre (nem is kopaszra) vágattam a hajam, mert ő azt szerette, hogy hosszú és szép.
Hát vállat vontam, és visszanövesztettem. Nem értem minek feszegetni a "mennyit visel még el a szerelem miatt"-i határokat. Ha a barátodnak hosszú hajjal tetszel, akkor miért erőszakolod rá, hogy márpedig neked rövid hajad lesz és FOGADJ el.
Szerintem egy lánynak a tüsi haj elég idétlenül tud állni, ha ez nem tetszene egy srácnak, szerintem érthető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!