Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet leborotválni ott? Többi lent.
Az "alul" az mit jelent? A nagyajkakat?
Ha gyantáztatni akarsz, azt ne egyedül (főleg ha nem vagy benne tapasztalt) hanem irány a kozmetikus! Nem kell félni, naponta tucatjával lát ilyet, ő a szakember, hagyd rá, hog elintézze, sok kellemetlenségtől kíméled meg magad.
Ha borotválkozás után kipattogsz, az normális reakció, kend be valamilyen babapopsikrémmel (én Neogranormont használok). A borotvát másra ne használd, és havonta cseréld le.
Első, második: köszi szépen. :) Igen a nagyajkakra gondoltam. Meg ott (hogy is mondjam) olyan fura a bőr, mintha kis pattanások lennének ott, én nem merek odanyúlni lehet hogy felsérteném a bőrt. :S Hát lehet hogy belemegyek a gyantázásba csak nem igazán szeretem mutogatni a nemi szervem másoknak, de magamnak meg nem tudom.
Utolsó:nem igénylem a segítséged. De kösz! :D
én a páromnak szoktam leborotválni a punciját. borotvazselét és gilette mach3turbó borotvával. az egyszerü wilkinson az nem nem igazán jó. érezhetően más.
szóval valami jobb minőségű lehuzóval , és borotvahabot vagy zselét használj! és az a jobb ha fürdés után borotválod.
Igen, utolsónak is igaza lehet, de ez már izlés kérdése. Az viszont elég groteszk, hogy pont alul szőrös, és felül borostás.
Fordítva jobb; ha alul csupasz -és persze nem is szúr, mert akkor inkább legyen rövidre vágva-, felül pedig rövidre vagy nem rövidre vágva :P
Mondom én, hogy egy férfi ebben nagyon jól tudna segíteni, na de mindegy...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!