Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet leborotválni ott? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval, lány vagyok és az a bajom hogyha leborotválom a puncim akkor nagyon kipirosik és pöttyös lesz. De csak felül szoktam, alul nem merem. Ott hogy kell, vagy lehet hogy ne fájjon utána? Gyantázni nem tudok. :S2012. márc. 17. 18:13
11/23 A kérdező kommentje:
Alul csak kevés szőr vagy és szőkék.
2012. márc. 18. 11:25
12/23 A kérdező kommentje:
van*
bocs :D
2012. márc. 18. 11:25
13/23 anonim válasza:
hmmm szőke a punciszőröd??:) nyammmmmm *.* elvinnélek egy menetre :D:):):P
14/23 anonim válasza:
Mutass róla képet, megmondjuk szép- e így ahogy van!Meg azokról a pattanásszerűségekről is megmondanánk azok- e!
:D
15/23 anonim válasza:
No, mielőtt a pasik jobbnál-jobb tanácsait fogadnád meg, próbáld ki a szőrtelenítő krémet. 2-300 ft-ért már vehetsz, és nem kell vele kínlódni. Az igaz, hogy ugyanolyan hamar kinő, mintha borotválnád, de ha nem akarsz kozmetikushoz menni akkor ez lehet egy alternatíva.
16/23 A kérdező kommentje:
Van külön "oda" való krém? Én úgy tudom a krémet nem szabad ott használni. :S
2012. márc. 21. 12:09
17/23 anonim válasza:
VAN oda való krém. Menj be a Rossmannba vagy DM-be és kérdezd meg.
18/23 anonim válasza:
Használj epilátort, de előtte nem árt kicsit megollózni a területet. :)
19/23 anonim válasza:
Így van, epilátor vagy gyanta.
Ne feledd, hogy lent nem fáj! Csak fent egy kicsit.
20/23 A kérdező kommentje:
Én eddig csak a lábamat epiláltam, de majd beledöglöttem! Hogy lehetne már a puncin használni? Sztem kibírhatatlan! De azért megpróbálom, hátha.
2012. márc. 21. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!