Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog múlni ez az érzés?

Figyelt kérdés

Kb másfél hónapja nem vagyunk együtt a barátommal.Az első 1-2 hétben nagyon magam alatt voltam,folyton sírtam stb.Aztán elmúlt,de azóta minden egyes nap a fejemben van és bár nem sírok érte,de olyan szívfájdító érzés tölt el minden nap..Hogy hiányzik és milyen jó volt mikor együtt voltunk és hogy most mit csinálhatnánk,ha együtt lennénk és milyen jól éreznénk magunkat..Hiányzik! Pedig legszívesebben utálnám..

Lehet csak türelmetlen vagyok,hisz "csak" másfél hónap telt el.De ti tapasztaltabbak vagytok,el fog múlni ez az érzés? Vagy mindig megmarad bennem,hogy hiányzik és milyen jó volt régen?

Mikor nem vagyok itthon és programom van akkor boldog vagyok,hogy igen mégis szép az élet és megvagyok Ő nélküle is.De mikor hazaérek,vagy egyedül vagyok újra elszomorodom,hogy mégis hiányzik.

2012. ápr. 29. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy hiányzik, idővel "elkopik" majd az érzés. Én is másfél hónapja vagyok így, de van, hogy még most is rámjön néha a sírás.

Miért szakítottatok, meddig voltatok együtt?

2012. ápr. 29. 11:18
 2/5 A kérdező kommentje:

másfél évig voltunk együtt (előtte is ismertük már egymást).

én voltam az első barátnője,azt mondta más lányokat is szeretne kipróbálni..majd meggondolta magát én meg mondtam,hogy inkább menjen ha már maga sem tudja,hogy maradna vagy menne.

2012. ápr. 29. 11:22
 3/5 A kérdező kommentje:
egyébként köszönöm a választ:) kitartást neked is!
2012. ápr. 29. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Visszafogadnád, ha vissza akarna jönni?

Amúgy köszönöm, igyekszem :)

2012. ápr. 29. 12:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Amilyen nehéz volt elengednem,olyan nehéz lenne nem visszafogadnom.Nem fogadnám vissza,hisz nem azért mondtam,hogy menjen,hogy aztán ugyanúgy tapasztalat nélkül visszajöjjön hozzám és később megint jönne azzal,hogy ki akar próbálni mást.

Ha hosszú évek múltán is fontos maradna számomra és vissza akarna jönni,visszafogadnám ha kicsit törné magát:P

de ez nem valószínű,szóval remélem egy nap úgy kelek majd fel,hogy nem hiányzik:)

2012. ápr. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!