Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek az exeiteket?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ti hogy tekintetek szakítás után a volt párotokra, beszéltek-e még velük, ha igen akkor milyen gyakran és mennyit?
2012. ápr. 29. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Én konkrétan nem beszélek velük, ha látom az utcán akkor max köszönök neki és kész. Nekem is rosszul esne, ha a páromat a volt nője hívogatná vagy irkálna neki, meg neki is ha én a volt pasimmal ugyan ezt tenném. Ami volt az elmúlt és kész. Ezek a maradjunk barátok, talizzunk, beszélgessünk ideig-óráig működnek csak.
2012. ápr. 29. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
ha friss a szakítás akkor sok időt kell hogy adjatok egymásnak! Aztán meg csak néha néha kell beszélgetni! :) Abból baj nem lehet! :) De a káposztát ne melegítsd újra! :)
2012. ápr. 29. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Beszélgetünk de nem sokat.Nincs már nagyon miről de nem vagyunk rosszba egyátalán
2012. ápr. 29. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Van akit látni sem bírok v köszönni sem köszönünk egymásnak. Van ameikkel jóban vagyunk de nagyon ritkán beszélünk és van akivel egymás lelki szemetese és szerelmi tanácsadúi vagyunk de vele sem napi szinten beszélek. kb havonta v ritkábban.

Ez nagyban függ a szakítás okától, a pasitól... stb. Persze akivel jóban vagyok sem egyből volt ez hanem egy kis idő után

2012. ápr. 29. 11:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Változó, de én a kapcsolatot nem szakítottam meg senkivel. Nem is tudnám. Azt hiszem ez típus kérdése, jellemzően két féle ember van, az egyik aki minden kapcsolatot megszakít és max köszön, a másik akinek ha egyszer valaki bekerült a szívébe, az nem kerül ki onnan akkor sem, ha párkapcsolati szinten már nem működnek.
2012. ápr. 29. 11:11
 6/9 anonim ***** válasza:

5ös

4es vagyok és mint látod nem csak az általad leírt 2 fajta van, mert nekem van akivel tartom a kapcsolatot van akivel nem.

Pl hiába jártam az egyikkel 2 évig és hiába szerettem az elején nagyon, ha azért szakítottunk mert többször is megcsalt, semmibe vett és mindíg ivott akkor vszinű nem vagyok rá kiváncsi többet

2012. ápr. 29. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Jobban belegondolva én egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot. Aki elhagyott másért, azzal is sikerült x idő után leülnünk és megbeszélnünk a dolgokat, nincs már bennem düh, de úgy egy idő után elkoptak a beszélgetések és nem is hiányzik. Pár hónapig még mindig jóban voltunk, tartottuk a kapcsolatot, aztán ezek elkezdtek megfogyatkozni és szépen eltűntünk egymás életéből. Nem vagyunk rosszban, ha valaki beszélgetni akarna velem, akkor beszélgetnék, köszönünk egymásnak, de maximum ennyi.
2012. ápr. 29. 11:33
 8/9 anonim ***** válasza:

2 ex barátom van, és mindkettővel úgy volt, hogy szakítás után még pár hétig beszéltünk msnen, néha élőben is, aztán utána el lettünk felejtve egymás részéről, tehát semmi tali, semmi beszélés egymással, már jó ha köszönünk egymásnak.

Persze a szakítás után reménykedtünk benne, hogy lehet belőle barátság, de nem lehet.

2012. ápr. 29. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tárgyalok velük. :) Ha találkozunk, köszönünk de ennyi. Ha véletlenül úgy hozza a sors, éppen váltunk egy-két szót. De túlzásba nem visszük akkor sem.
2012. ápr. 29. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!