Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Veletek előfordult már, hogy szegyelltétek magatokat a párotok külső megjelenése miatt?
Ismerős szituáció, sajnos a volt barátom is ilyen volt... Igaz, ő próbált ápolt lenni, de nagyon kevés ruhája volt, azok is főleg régiek, ütött-kopott holmik, ráadásul nagyon vékony srác volt, hozzá kb. XXL-es cuccokat hordott szóval... Egyszer viszont vettem neki egy rá való felsőt, és rájött, hogy az az ő mérete :D És mivel kevés ruhája is volt, volt, hogy napokig hordott egy pólót...
Jó, én nagyon szeretek öltözködni, de ez nem elvárás a páromtól, hogy ő is legyen piperkőc, de amit a te párod csinál az már-már igénytelen és ízléstelen. Pl. nem mertem elmenni vele vásárolni, vagy plázába, mert egyszerűen annyira "nem oda való" volt... Sokszor megjegyezték, hogy igényesebb pasival kellene együtt lennem.
Esetleg valami alkalom miatt vehetnél neki 1-2 újabb ruhát, vagy tanácsold neki, hogy x nadrág és y felső jól állna neki együtt, vagy esetleg épp egy jó leárazás van egy helyen, beszerezhetne 1-2 új alsónadrágot stb...
A finom utalgatások jók, csak vigyázz, nehogy megbántsd, a férfiak egója elég sérülékeny :DD Csak ha valami ilyen hibát követ el, hívd fel rá a figyelmét, hogy legközelebb ezt nem kéne, a te kedvedért...
remélem tudtam segíteni :)
21/L
egyesével de lassan módszeresen dobáld ki ezeket az elhasznált csúnya ruháit.
és legyél a stylistja.
menj el vele vásárolni.
Ha komoly a párkapcsolat,akkor együtt éltek és te mosol,nem?Egyszerűen kobozd el azokat a cuccokat,amik voltak rajta és be a szennyesbe.Feltételezem onnan nem túrja ki.
Ha nem összeillőt vesz fel,jegyezd meg,hogy szerinted sokkal jobban passzolna ehhez valami más,vagy,hogy nagyon szereted,amikor az a másik ing van rajta,abban sokkal jobban néz ki,dögösebb.Az elnyűtt alsók helyett meg vesztek újat.Trükközhetsz is.Véletlen ráment a hipó,vennem kellett újat.De csomagban olcsóbb volt,így vettem ötöt,akkor ezektől a régiektől már meg is szabadulhatunk akár.............
Az utolsónál a pont :DDD
Én is hasonlókat írtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!