Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden buliba ilyenek a pasik, vagy szoktak kezdeményezni is?
Szerintem ezért :
"Nem azért mentek buliba hogy csajozzanak , csak hogy egy jót szórakozzanak a haverjaikkal/kollégáikkal, és iszonyat jól érezzék magukat ."
Tudod kicsilány nem minden férfi csajozni megy a buliba.
Amúgy kivel táncoltak a lányok drágaságom?
Csak nem fiúkkal?
Ha igen akkor az egód úgy képzelte hogy majd 4-en megvívnak érted életre halálra és a győztest elhajtod mert nem pasizni akartál itt/van barátod/szimplán csak nem jön be?
Ha meg a csajok egymást mellett rázták, mennyivel különbek ők mint az általad töketlennek tartott pasik?
Mert ők nem táncoltak?
Megsúgok egy titkot, egy pasi ha nem akar táncos lenni csak azért hogy elüsse az időt nem fog táncolni, hanem elfoglalja magát mással.
És mégis mit nézzenek a nyomorultak ,a plafont?
Vagy egy második verze 14 évesek házibulija volt ez és az éretlen kamaszok nem tudtak mit kezdeni egymással.
Egyszerű vagy mint a faék kérdező ennyi ésszel ne minősítgessél senkit pláne ne a népesség igen jelentős részéről van szó.
olvasom "hogy szinte senkihez nem tartozott pasi"
Akkor a pasis rész törölve a mondanivalóm lényege ettől még nem változott.
Most mi a fenének menjenek oda? Te magad is mondtad, hogy nem pasizni mentetek le. Akkor meg úgyis elhajtanátok őket.
Egyébként pedig a fiúknak már nagyon elege van belőle, hogy rengeteg mai nő egy utolsó bunkó paraszt, akihez nem is érdemes közeledni, mert borzalmas stílusban reagál. "néztél már magadra/tükörbe?" "Húzzál már innen!" "Most te tényleg komolyan gondoltad, hogy engem érdekelnél?"
Nagyon csúnya lehetsz, bocs, sajnálom :/
Nem szivesen mondom ezt, de a mai pasik orrba-szájba kezdeményeznek. Ha hozzád senki se ment oda, az nagyon rossz előjel. Egy buliba még egy átlagos csajhoz is 20 pasi odamegy és még keveset mondtam.
Kedves kérdező!
Leírom az én szemszögemből, hogy nézett ez ki, hogy kicsit beleláss a másik oldal fejébe. Én sokat jártam mulatni, diszkóba is. De valahogy sosem azért, hogy ismerkedjek, táncikáljak. Inkább a társaság, a közeg meg az iszogatás miatt.
A szórakozóhelyeken a pultnál általában azon lehetett szórakozni, hogy a lányok nagy része milyen kiéhezve rázza magát, hogy végre felkeltse valakinek a figyelmét. Ja, meg jókat nevettünk mindig azokon a fiúkon, akik valami haláli mozgással próbáltak a lányok közé befurakodni, hogy hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!