Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év után már nem szoktak szexelni a párok?
Figyelt kérdés
A párom sokat dolgozik, általában napi 9-12 órát.Hétvége szabad.Van egy 3+egy 1 éves gyerekünk.Mostanában(tudom,hogy fáradt) nem akar velem szexelni.Sokszor főleg hétvégén, rajta csüngök, markolászom, csókolgatom, mondogatom neki, hogy szexeljünk... ... de nem.Max egy héten egyszer, de van, hogy 3-4 hétig semmi.Én kedveskedek neki sokat, meg dícsérem is.De mikor megkérdezem miért nem viszonozza, azt mondja,hogy fáradt.Dícsérni nem fáradtság.Biztos nem csal meg.Én teljesen ki vagyok, régen sokat ölelgettük-puszilgattuk egymást, most még azt sem.Valamelyik este csikiztem,meg puszilgattam a hasát, de csak annyit mondott,hogy fáradt, ne csikizzem.Másnap meg mondta, hogy ö azt remélte szexelünk.Akkor miért kért meg, hogy haggyam aludni? nem értem, lassan kiábrándulok az egészből.Már megy el a kedvem még a szextől is.Az ulolsó próbálkozásom az lesz, hogy veszek a hosszú 7végére valami szexi fehérneműt,hátha bejön,ha nem feladom.Nem vagyok ronda,kövér sem. VALAKI????2012. ápr. 26. 16:03
1/11 anonim válasza:
Viszonyítási alapként, nem tudom mit dolgozik a párod. De én napi 9-12 óra munkát nem bírnék ki.
2/11 A kérdező kommentje:
Autószerelő.
2012. ápr. 26. 16:10
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, konkrétan mit dolgozik a párod, de ennyi munka kikészítheti az embert testileg lelkileg.
4/11 anonim válasza:
Az én párom nem dolgozik ennyit, mégis ez a helyzet.:(
Nekünk másfél éves gyerekünk van.
Az első, aki esténként elalszik az vagy a fiam, vagy a férjem.
Én is baromi fáradt vagyok, sokszor alig állok a lábamon, de szexelni lenne kedvem.:)
Nekem is rohadtul elegem van a dologból, de nem tudok mit csinálni és megmondom őszintén, már nincs is kedvem próbálkozni, hiába szexelnék.:(
5/11 anonim válasza:
Valamiért nincs meg az összhang, ennek lehet oka az is, hogy kevés időt töltötök együtt. El kéne mennetek kirándulni a hétvégén.
6/11 anonim válasza:
"égen sokat ölelgettük-puszilgattuk egymást, most még azt sem"
Már unalmas vagy neki, és miért dicsérgesse, puszilgassa azt a csajt, aki már tutira az övé?
7/11 anonim válasza:
Én kövér, és ronda vagyok...de mi is több, mint 6 éve vagyunk együtt, és maximum heti egyszer van szex, de előfordul, hogy kéthavonta csak. Nálunk gyerek sincs, de nagyon-nagyon sokat dolgozik.
8/11 anonim válasza:
Te is tudod, hogy dehogynem szoktak 6 év után...
Elég kevés gyerek születne, ha ennyire hamar elmenne a párok kedve a dologtól.
9/11 anonim válasza:
Mi 9 éve vagyunk együtt. 2 gyerek, 4 és 2 évesek. A férjem minden este szexelni akar. Én nem nagyon. Nekem heti 1-2 alkalommal is elég lenne. Szóval azért nem minden férfi ilyen.
10/11 anonim válasza:
Az én párom is autószerelő(teherautó). Köztünk nagy a korkülömbség, én vagyok a fiatalabb 21éves vagyok amúgy, ő közel a 40hez. 5éve vagyunk együtt, az elmúlt egy év katasztrófális volt szex terén, ő megmondta neki elég a heti 1 alkalom. Nálunk gyerek sincs...Ezek szerint egy 21éves csinos fiatal nőt is meglehet unni, minden ismerősöm akinek mesélem else hiszi, és azt mondják nem komplett a pasim. Nem vagyok fehérmájú, de az a heti 3-4 alkalom igenis kellene egy normálisa kapcsolatban a részemről. Ő is sokszor mondja hogy fáradt, valamikor megértem, de amikor itthon van hétvégén és ki van pihenve, akkor kötve hiszem hogy fáradt. furi hogy egy pasi lusta a szexre. Unom már én is az egészet nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!