Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év után már nem szoktak szexelni a párok?
Figyelt kérdés
A párom sokat dolgozik, általában napi 9-12 órát.Hétvége szabad.Van egy 3+egy 1 éves gyerekünk.Mostanában(tudom,hogy fáradt) nem akar velem szexelni.Sokszor főleg hétvégén, rajta csüngök, markolászom, csókolgatom, mondogatom neki, hogy szexeljünk... ... de nem.Max egy héten egyszer, de van, hogy 3-4 hétig semmi.Én kedveskedek neki sokat, meg dícsérem is.De mikor megkérdezem miért nem viszonozza, azt mondja,hogy fáradt.Dícsérni nem fáradtság.Biztos nem csal meg.Én teljesen ki vagyok, régen sokat ölelgettük-puszilgattuk egymást, most még azt sem.Valamelyik este csikiztem,meg puszilgattam a hasát, de csak annyit mondott,hogy fáradt, ne csikizzem.Másnap meg mondta, hogy ö azt remélte szexelünk.Akkor miért kért meg, hogy haggyam aludni? nem értem, lassan kiábrándulok az egészből.Már megy el a kedvem még a szextől is.Az ulolsó próbálkozásom az lesz, hogy veszek a hosszú 7végére valami szexi fehérneműt,hátha bejön,ha nem feladom.Nem vagyok ronda,kövér sem. VALAKI????2012. ápr. 26. 16:03
11/11 A kérdező kommentje:
Én 24 vagyok, ő 29.Én is tudom, hogy fáradt, de én is az vagyok két kicsi mellett!Egész nap robotolok, sőt, még éjjal is!Igen, lógnak egy kicsit a cickóim, csíkos is vagyok elég rendesen, de vékony vagyok, csinos!Már attól tartok,ez nem tetszik neki.Nekem is kevés a havi kb. 3 alkalom! Ha megvan a havim,akkor bezzeg egyből nyervog,hogy jajj, ne, már megint nem tudunk együtt lenni.....stb.
Komolyan ki vagyok éhezve!!!Nem vagyok nimfomán én sem,de...
megcsalni nem akarom,nem is tudnám, mert ennyit nem ér,de mindíg arra várjak,hogy majd,ha nem lesz fáradt?Nem bírom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. máj. 11. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!