Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza az ex barátnőm? 5 hete lett vége sajnos el hagyott az egyik haverom miatt.
Figyelt kérdés
7 éves kapcsolatban voltunk már együtt is éltünk közel 2 évet. Találkoztunk már 3x, első találka nyugis volt beszélgettünk hétköznapi dolgokról de láttam rajta, azért hogy sajnálja a dolgot persze mondta azt is nem békülne velem pedig nem is beszéltem neki olyan dolgokról! A másik 2 találka nem volt az igazi kicsit össze kaptunk igazából azért mert elmondtam minden trógernek a volt havert!2012. ápr. 28. 11:38
11/21 A kérdező kommentje:
Hátam mögött találkozgattak többszőr is. Míg én meloztam. De nem volt semmi köztük!
2012. ápr. 28. 11:52
13/21 anonim válasza:
"De nem volt semmi köztük!"
Ruha sem! ;)
14/21 A kérdező kommentje:
Utolsó de vicces vagy! XD
2012. ápr. 28. 11:56
15/21 anonim válasza:
ha ekkora hülye vagy, megérdemled, h szenvedj........
16/21 A kérdező kommentje:
Eddig is tudtam, hogy hülye vagyok, de most mit tehetnék! Van másik nőm de nem érzem jól magam vele ez miatt mert állandóan az ex re gondolok!
2012. ápr. 28. 11:58
17/21 anonim válasza:
leszopta már régen és meg is dugták
18/21 anonim válasza:
Az a kérdés miért szeretett ki belőled és hogy ezen lehet-e még változtatni.
19/21 anonim válasza:
7 év egy pasival nagyon sok. Kihűlt a szerelem, kalandot keres, és a haverodban megtalálta. Szerintem ne csak a haverodra haragudj, mert az exed is van annyira hibás. Igaz, az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Te viszont már nem kellesz oda... :( A legjobb ha elfelejted. Már nem szerelmes beléd a lány.
20/21 anonim válasza:
Figyelj, ha újra és újra át akarod élni a jelenlegi helyzetet, nyugodtan szerezd vissza (ha tudod). A csaj is egyre többet, és többet fog megengedni magának.
Amúgy sajnos én is egyet kell értsek néhány előző véleménnyel, pippantás tuti volt már, de lehet sunázta is már a csávó a volt csajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!