Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki szerintetek?
Van egy 17 éves fiú barátom akivel 2011.október óta ismerjük egymást, és nagyon nagyon jóban vagyunk. Olyan 2 hónapja, megállás nélkül beszélünk facebookon éjjel nappal. Többször elhívott már magához(természetesen a barátnőimmel együtt)filmezni vagy ilyesmi.. Ott ölelgetett az ágyon..Volt egyszer nyársalás is mikor elhívott a többiektől és elvitt kocsikázni, aztán szobájában beszélgetünk kettesben fél órát(mert behívott magához..) Volt még olyan régebben( bár részeg volt) de írogatott smsben olyanokat hogy ő szeret és hogy el kell mondania ezt, és hogy közös jövőnk lesz meg ilyenek. Aztán állandóan becézget meg még amikor bulizni elmegy vhova(vmi szórakozóhelyre ) onnan is nekem írogat folyton..A barátnőim aztmondják hogy ne legyek vak, mert tuti hogy szeret.. Én nekem ez a srác nagyon nagyon tetszik, de nem tudom hogy érez e valamit..:S Ti mit gondoltok? légyszi értelmes válaszokat, köszi szépen:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!