Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Olyan hülyének tűnik a kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy ezek alapján egyértelműen ki lehet-e jelenteni, hogy igen, tetszem neki. Tehát:

- kedves és figyelmes velem, ha beszélünk, viccelődik, a kedvemet keresi

- ahányszor összefutunk, mindig mosolyog

- nagyon udvarias, sőt néha már túlzóan és zavarba ejtően

- lopott pillantásokat is elkaptam már

- zavarban van, ha beszélünk, kapkodó, keresi a szavakat, pedig egy összeszedett és megfontolt férfi

- hosszan rám néz, majd hirtelen elkapja a pillantását

- ha látszólag rossz a kedvem, akkor megkeres, hogy talán csak nem vele van valami bajom

- tüzetesen végigmér, majd általában tesz is valami megjegyzést az alakomra (legtöbbször azt, hogy már megint vékony vagy :-) )

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Vagy ezek jellemzőek lehetnek csupán egy udvarias és figyelmes emberre is? Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 26. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Soha nem lehet egyertelmuen kijelenteni, hogy tetszel valakinek, foleg nem az altalad latni velt (lehet, hogy valosak, de az is lehet, hogy csak kepzelodsz) jelek alapjan.
2012. ápr. 26. 10:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig tetszel neki,, mert ha nem lenne így akkor közömbös lenne veled is :-)
2012. ápr. 26. 10:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyértelműen tetszel neki szerintem :)
2012. ápr. 26. 10:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem, de néha elbizonytalanodok. Csak az erősíti meg újra és újra bennem az érzést, hogy ő egyébként nagyon visszafogott, és ügyel arra, hogy senkivel se legyen a szükségesnél közvetlenebb... hát ezek pedig (főleg az utolsó két érvem) már nem teljesen közömbös viselkedésformák, szerintem. Csak ez esetben nem tudom, hogy reagáljak, hogy ha esetleg mégis félreértettem valamit, ne legyen nagyon ciki :-)
2012. ápr. 26. 10:53
 5/11 anonim ***** válasza:

ÉS is ebben a cipőben járok.13 évvel idősebb pasi akinek barátnője van,ha találkozunk mindig flörtöl velem és én sem igazán értem,hogy miért csinálja ezt.Főleg,ha barátnője van.

De szerintem tetszel neki és ha ő nem lép,lépj te!!:)

2012. ápr. 26. 12:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben is 13 év a korkülönbség :-)) és a függetlenség nálunk is ...hát hogy is mondjam, problémás kissé... :-(
2012. ápr. 26. 12:58
 7/11 anonim ***** válasza:
:( Mindig abba szeretünk bele akibe nem lenne szabad :(
2012. ápr. 26. 13:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Szemét az élet... ráadásul annyira, hogy amikor végre elhatározom magam, hogy most márpedig megállom és még csak rá sem nézek, nem keresem a társaságát, nehogy kísértésbe jöjjek, akkor tuti, hogy ő keres meg, szól hozzám, stb... hát mi ez, ha nem emberkínzás? :-D
2012. ápr. 26. 13:17
 9/11 anonim ***** válasza:
A barátnője a kertszomszédom és szinte mindig itt van nála a pasi.Mindig azon veszem észre magam,hogy kint ülök és keresem. Szerintem ez már betegség :))
2012. ápr. 26. 13:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Juj, de durva! Hála Istennek nálunk nem ennyire "hirtelen" a dolog, mondjuk így is heti két-három alkalommal biztosan találkozunk, na meg a telefonok, sms, stb... bajos így is eléggé... ő a szomszéd utcában lakik :-(
2012. ápr. 26. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!