Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Olyan hülyének tűnik a kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy ezek alapján egyértelműen ki lehet-e jelenteni, hogy igen, tetszem neki. Tehát:
- kedves és figyelmes velem, ha beszélünk, viccelődik, a kedvemet keresi
- ahányszor összefutunk, mindig mosolyog
- nagyon udvarias, sőt néha már túlzóan és zavarba ejtően
- lopott pillantásokat is elkaptam már
- zavarban van, ha beszélünk, kapkodó, keresi a szavakat, pedig egy összeszedett és megfontolt férfi
- hosszan rám néz, majd hirtelen elkapja a pillantását
- ha látszólag rossz a kedvem, akkor megkeres, hogy talán csak nem vele van valami bajom
- tüzetesen végigmér, majd általában tesz is valami megjegyzést az alakomra (legtöbbször azt, hogy már megint vékony vagy :-) )
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Vagy ezek jellemzőek lehetnek csupán egy udvarias és figyelmes emberre is? Köszönöm a válaszokat!
ÉS is ebben a cipőben járok.13 évvel idősebb pasi akinek barátnője van,ha találkozunk mindig flörtöl velem és én sem igazán értem,hogy miért csinálja ezt.Főleg,ha barátnője van.
De szerintem tetszel neki és ha ő nem lép,lépj te!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!