Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Illik így viselkedni egy nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik így viselkedni egy nős férfival?

Figyelt kérdés

Mi tagadás, nekem ő tetszik, de nem akarok bekavarni neki, ráadásul nekem is komoly problémákat okozna, szóval próbálok közömbös maradni és ennek megfelelően is viselkedni. De nem tudom, hogy meddig mehetek el, ami még belefér a barátságba és mi az, ami már kacérkodásnak minősül?

Viszonzom a mosolyát, kedves szavait (csak baráti jellegű megjegyzésekről van szó), néha hülyéskedünk egymással (amit talán más félreérthet, de mi tudjuk, hogy csak hecc). Azt mondja, hogy örül a barátságunknak, ezért figyel oda rám, a lelkiállapotomra, érdeklődik felőlem én pedig úgy érzem, hogy akkor illik viszonozni a kedvességet. Néha felhív, én is visszahívom, vagy sms-t írok neki, de sosem olyat, amitől bajba kerülhet. De lehet, hogy már ez is sok... ha a felesége megtudná lehet, hogy baj lenne... nem tudom fordított esetben én örülnék-e egy ilyen barátságnak...

2012. ápr. 27. 20:44
1 2
 11/13 HutOfBabaYaga ***** válasza:

Szerintem pedig mégiscsak oka van, hogy megkérdezted...

Nem tudom, hogy miért pont most (2012.), lehet, hogy Te azért tudod v. sejted ...

Szerintem 7 év után valamiért elbizonytalanodtál...

Lehet, hogy Ő kissé provokál téged, de ha jól értem Te mindig szépen engedsz is ennek a provokálásnak VALAMENNYIRE, de aztán behúzod a féket...

Egyébként, szerintem ahhoz, hogy az alapkérdésedre válaszolni tudjunk, sokkal-sokkal több részletet (és esetleg itt ki nem mondott lényegbe vágó körülményt) kellene tudnunk...

...és hát akkor sem tudnánk túlságosan átlépni saját kvalitásaink határait....

2020. máj. 12. 02:12
 12/13 HutOfBabaYaga ***** válasza:
Ha tehetném, a #10. válaszra kb. 5 zöld kezet kattintanék...
2020. máj. 12. 02:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Hogy telt az azóta eltelt -nem kevés- idő ?
2020. máj. 12. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!