Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar tőlem?

Figyelt kérdés
Van egy srác és nagyon aranyos velem, de amúgy minden lánnyal és közösségi oldalakon is beszélünk minden. De nem értem,én úgy veszem észre,hogy tetszek neki és már kérdezte,hogy nekem ki tetszik? Mondtam neki,hogy te. De akkor ha már tudja,hogy nekem tetszik és szünetekben is mindig beszélünk meg olyan megjegyzéseket tesz amiből egyértelműen a derül ki,hogy bejövök neki. De miért nem kérdezi,hogy járunk-e?
2012. ápr. 27. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet még nem szerelmes és azért vár még, míg még jobban oda lesz érted. légy türelmes
2012. ápr. 27. 20:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy ez lenne az oka de azért köszönöm :) tudod nem az a típusú srác
2012. ápr. 27. 20:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Atyaég hány évesek vagytok?Mikor 14éves voltam már akkor nem kérdeztem olyat hogy "NEKED KI TETSZIK?"
2012. ápr. 27. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!