Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudom változtatni egy lány visszautasító véleményét?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám elérni azt, hogy tetszek egy olyan lánynak , aki egyszer nemet mondott nekem, tehát nem akart járni velem. Megtettem volna érte mindent, hívtam jöjjön le, de egyszer sem jött. Feladjam, vagy valami ,amivel még próbálkozhatok bevágódni nála? Tényleg szerettem volna, ő is tudja nagyon jól, és azt is, hogy nekem ezt nem mondta el időben, bocsánatot kért és nagyon megbánta.2012. ápr. 27. 15:47
11/16 tetris válasza:
Kedvesem! Van egy közmondás: Kár olyan szekér után futni, ami nem vesz fel.
Ez a lány megmondta kerek perec, hogy nem kér belőled. Ezt akármennyire is sajnálod, el kell fogadnod. Nem tetszel neki, kár a gőzért. Mit nem lehet ebben megérteni? Ha porig megalázkodsz, és utána küld el újből, az jobb lesz?
A nem, az nemet jelent. Ezt jelentette legutóbb is, és ezt jelenti ma is.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de inkább vígasztalódj egy másik lánnyal. Ki tudja, talán még jobban is jársz. Na, ne keseredj el, fel a fejjel!!!!!
12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! Nem köszöntem neki egy hétig, írt nekem, hogy nagyon szarul esik neki. Mivel közel áll a barátaimhoz, ezért a barátaim érdekében köszönök neki! De továbbra is hűvös maradok hozzá. Nem azért mert nemet mondott, félreértés ne essék, csak azért , mert nem mondta ezt nekem időben el, és én tovább és tovább próbálkoztam, mikor ő tudta jól, hogy felesleges.
2012. ápr. 27. 18:02
13/16 anonim válasza:
Nem, esélytelen, ha a közelében akarsz maradni, ne is próbálkozz.
15/16 anonim válasza:
16:57 vagyok, ha viszont tudod hogy kár próbálkozni,akkor nem érdemes,kacsingass más fele,szerintem azért esett neki szarul,mert barátilag bír,ha kell a barátsága,azt ne dobd el,de ha szomorú vagy tőle,vagy dühös amiért nem szólt időbe,akkor hagyd a fenébe.
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat sírt miattam, mikor elmondtam neki az egészet és mikor ő elmondta hogy nem. Barátként én álltam hozzá a legközelebb. De nem volt velem őszinte, emiatt haragszom rá és rosszul esett nekem ez az egész így már.
2012. ápr. 27. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!