Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél, hogy visszamegyek az exemhez. Mit tegyek, hogy ne gondolja ezt?
2 év és 2 hónap után (igaz, hogy szerelmes voltam) kiléptem egy kapcsolatból. 3 hónappal később összejöttem a mostani párommal. Attól fél, hogy visszamegyek a régi barátomhoz, mert 1-1 mappában találok róla 1-1 képet amit eddig még nem töröltem ki. (2 év alatt sok közös emlék és emléktárgy, fénykép meg főleg, összegyűlik ezeket nem lehet egyik napról a másikra kidobni). Szerelmes vagyok a páromba, de ha véletlenül meglát az exemről egy képet a neten (egy fotós ismerősünk szokta a fényképeit feltölteni egy fotós oldalra, azokat böngészem néha) akkor már kiakad és hisztizik, hogy azért nézegetem az ő képét (100képből kb 6 képen van rajta) mert még mindig belé vagyok szerelmes és ővele csak a pénze miatt vagyok. Másfél hónapja vagyunk együtt.
18/l
Én igazából azt nem értem,hogy ha szerelmes voltál a volt
párodba,miért hagytad ott?
szerintem mutasd meg a jelenlegi parodnak hogy csak ot szereted , mindennel jobban ...
mutasd meg neki , bizonyitsd be , hogy tobbe nem erdekel az exed
probald meg akkor bongeszni azokat az oldalakat ahol az exed van amikor a jelenlegi parod nincs othon ..
ne beszelgess , ne veszekedj az exeddel , mert abbol is kovetkeztethet arra , hogy mg szereted ...
elegitsd ki a jelenlegi parodat minden teren ...
remelem hasznosak voltak ezek az otltek ....
majd ha valami meg eszembe jut , valami fontos dolog akkor leirom
ha netan belepsz az ojan oldalra ahol az exed van es a parod ot van a szobaban , melleted vagy akar csak othon van mindig lepj ki .. es ez azt jelentheti , hogy nem erdekel teged az exed
elozo voltam ..(19 lany)
Első vagyok.Mondd el neki,h mennyire szereted,és azt is amit
ide írtál miért hagytad ott az exed.Tudja meg hogy milyen
ember és ezért sem akarsz visszamenni hozzá.
Tudja, hogy miért hagytam ott az exem. Tudja, hogy mennyire szerelmes vagyok belé. Tudja, hogy nagyon jó vele a szex (minden nap, naponta 2x vagy 3x is akár).
ha képeket nézek akkor sem az exemre vagyok kíváncsi, hanem pl. az ismink volt külföldön és azokat a képeket felrakta a netre, de nem rakat külön mappába a régi képektől és 1-1 képen ott volt az exem. De olyan hogy van rólam is kép, kutyámról is, barátaimról is..aztán jön 1 amin az exem..megint 10-20 amin a barátaim vagy én vagyunk.. és megint jön 1 legfeljebb 2 ahol az exem van. (A képek nincsenek időrendi sorrendbe!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!