Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák párkapcsolat összejöhet?
Ahova én jártam egyetemre, ott elég gyakori volt a tanár-diák viszony. Lett némelyikből házasság is. Mások meg csak szexelni jártak össze. Összesen 6 párt tudok, akik tanár-diák viszonyban voltak. Legtöbbször a tanár PhD hallgató, aki órákat, gyakorlatokat tartott a hallgatóknak. Szóval nem olyan nagy a korkülönbség ilyenkor.
Egy lett házasság, de ott több évtized a korkülönbség, a többi szexkapcsolat maradt.
Én ezt nem néztem sose jó szemmel, de amikor a dékán is egy hallgató lányt vesz feleségül, még diplomázás előtt, akkor már én sem tudok mit mondani.
Szóval összejöhet, akár szex, akár házasság, tartós kapcsolat is.
Egy egészségügyi szakközépiskolában is tudok olyan tanárról, aki egy tanítványát kúrogatta, majd járt is vele.
OFF: Hogy mondtad el neki? És ő erre mit reagált? Bocsi, csak kíváncsi vagyok. :) Nem érezte kellemetlennek a szitut vagy sejtette ő ezt?
Mennyi a korkülönbség köztetek? S hogyhogy nem lesz semmi? Elutasitott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!