Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? Segítség! 15/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Segítség! 15/l

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást,csodálatosan telt ez a 2 hónap.Egyik este kicsit többet ivott a kelleténél:S és ezért nem mentem vele be egy szórakozóhelyre.Nagyon rosszul esett,hogy azt láttam,hogy szinte magán kívül van a piától,más csajokat ölelget.(ezért sem mentem be vele a szórakozóhelyre)Utána felhívott telefonon és dobott engem.Én teljesen elvesztettem a fejem,közben egy másik srác nyomult rám és egy ártatlan szájra puszi lett a vége.A barátom persze azonnal megtudta.Következő nap találkoztunk és megdumáltuk a dolgot.Elöször szt mondta,hogy tényleg legyen vége,jobb így mindkettőnknek.Aztán egy óramúlva felhívott,hogy szeret.Most találkoztunk volna,de írt egy üzit,hogy nem tud jönni. :( mit tegyek? talán meggondolta magát? érzem hogy szeret...
2009. jún. 22. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

Lehet tényleg dolga van de személy szerint én ilyen helyzetbe lennék akkor nekem első a barátnőm akit szeretek és amúgy csak a pia beszélt belőle sok sikert:D

19/F

2009. jún. 22. 13:08
 2/8 A kérdező kommentje:
:) köszi szépen.
2009. jún. 22. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:

sztem is csak a pia a beszélt belőle, és lehet hogy tényleg dolga van, sztem hívd fel, kérdezd meg mi olyan sürgős, és beszéljetek meg egy találkozót kicsit később, de minél előbb

rem rendbe jöttök.

pusz:Shk.

2009. jún. 22. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Szegénykém, sajnos teljesen átérzem ami történik veled.

Szeptember végén jöttünk össze a barátommal és azóta folyamatosan ezek mennek...

Szerintem várd meg, hogy mit lép. Ha legközelebb is hárít, vagy nem jelentkezik, akkor érezheted, hogy meggondolta magát...

Kitartás, ha szeretitek egymást, az úgyis mindet túlszárnyal!

L/15

2009. jún. 22. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy meg kéne válogassátok kivel jöttök össze ?

Nem tudom, h hány éves lehet a srác, de ha ennyit piál akkor hosszú távon nem hiszem, h a kapcsolatotok építő jellegű lesz. nem azt mondom, egy buliban le kell csússzon 1-2 sör (esetleg 3-4 :) ) , de akkor sem kéne illuminált állapotban tiszteletlenül viselkednie veled .. és neked pedig nem kéne ezt tolerálni! Vigyázz nehogy megszokd, mert akkor egész életedben el fogod tűrni az ilyen viselkedésformát a fiuktól és nem is fogod tudni miért vagy boldogtalan.

Adj még egy esélyt az egésznek !

Üljetek le ! beszéljétek meg ! faggasd ki ! gyertek össze esetleg megint ... de ha még egyszer így viselkedik akkor hagyd ott és ne is bánd hogy nem vagytok már együtt !

sok sikert !

21/F

*

2009. jún. 22. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
az alkohol ől, butit és nyomorba dönt^^
2009. jún. 22. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
aki részeg mindig igazat mondd!:S
2009. jún. 22. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
Mi az hogy csak a pia beszél belőle?? Aki ezt mondja, az vagy egy ballépésnél erre hivatkozott, vagy még életében nem volt részeg. Ha iszol, felerősödnek az érzelmek, ha szeretsz valakit, legszívesebben el se engednéd, nemhogy más lányokat ölelgetne... Gyenge kifogás, ha részegen szakított veled (megjegyzem még utána józanon is ezt mondta!), akkor mit akarsz még tőle? Amúgy érdekes, hogy minden ilyen kérdés végére oda van biggyesztve, hogy "érzem, hogy szeret". Én ha szeretek valaki úgy igazából, akkor nem csinálok ilyeneket, főleg nem 2 (bocs hogy ezt mondom de) semmi hónap után. Ha van benned egy kis önbecsülés hagyd a francba.
2009. jún. 22. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!