Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magyar lányok, nektek mi jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lányok, nektek mi jön be egy cigány gyereken?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 20:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
44%
Izmos testük, a magabiztosságuk, mellette biztonságba vagyok, és az aranylánc
2012. ápr. 26. 23:35
 22/24 anonim válasza:

én azt szeretem ha ilyen póló van rajtuk : [link]

+ha ilyen nyaklánc párosul ilyen feledtébb kidolgozott testtel : [link]

2012. ápr. 27. 23:35
 23/24 lila nyuszi ***** válasza:

Hogy oda mernek jönni ismerkedni, ezen kívül semmi. :/

21/N

2012. ápr. 28. 01:16
 24/24 anonim ***** válasza:

Tudom régi kérdés de azért válaszolok rá.

Vannak cigány fiúk akik tetszenek. De őket általában helyes arccal áldotta meg a sors. Volt egy néhány az ismerettségi körömben aki még normális,rendes is volt, persze ki tudja 4 fal között milyen a barátnőjével...

Ami tetszik bennük, hogy bátrak, mernek csajozni, beszélgetni is a lányokkal. A szép barna bőrük(a nem túl fekete... ) , és a szép sötét barna szemszínük:D Amúgy is a barna szemért vagyok oda. Meg általában izmosabbak is.

Azon kívül nem biztos,hogy járnék egy cigány sráccal kissé félnék tőlük. Nekem ők egy külön világ ,egyenlőre. De azért bízom abban,hogy tényleg vannak normális valóban rendes cigány srácok.

2013. jún. 10. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!