Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliból ismertem meg a csajt, azóta furán viselkedik?
Múlthét szombaton megismerkedtem kicsit közelebbről egy lánnyal, akit már előtte is ismertem látásból, mert egy suliba járunk. A buli végén elcsattant egy csók is..
A lényeg, hogy azóta ha meglát a suliban, valahogy kerül engem, nem is beszéltem még vele. Arra gondolok, hogy lelkiismeretfurdalása van, és kicsit szégyelli magát. Szeretném elkerülni azt, hogy félrehívom a folyosón, és konkrétan rákérdezek arra hogy mi a baja, mert az igen kellemelen lenne mindkettőnknek. Arra gondoltam, hogy írok neki fb-n egy kicsit szellemesebb hangvételű levelet, hogy oldódjon közöttünk kicsit a helyzet, és így már élőben talán kicsit könnyebb lesz. Szerintetek mit írjak neki?
Igen elsőnek igaza van. De ezt a jelenlegi helyzetet hogy lehetne megoldani?
második: Kizártnak tartom, hogy cikinek érezné h velem akadt össze.
Akkor csókolóztál vele, azóta meg még csak nem is szóltál hozzá? Akkor mire volt jó az a csók? Csodálkozol, hogy rosszul érzi magát?
Tényleg azt hiszed, hogy majd ő fog téged megszólítani, hogy te fityusz, csak meg kellene beszélni a történteket, vagy csak ennyi volt????
Hívd el a moziba, vagy egy pizzára vagy akármire, és legalább beszéljétek meg, hogyan tovább, vagy hogyan nem tovább.
mintha ez csak ennyire egyszerü lenne :D
van egy lány, hogy akarom barátnönek, és első randin ezért sem nyomultam rá tulzottan, szal meg se csokoltam meg semmi, és még igy is lakotelep méretü lelkiismeret-furdalása lett, ugyhogy alig tudom rávenni, hogy találkozzunk még egyszer. Ja és nyilván NEM jövök be neki, ha 5 perc után már egymást tapogattuk...
Közben akkor leírom a fejleményeket azoknak, akiket érdekel. :D
Egyik barátom tanácsára írtam neki, de nem olyat, hogy beszéljük meg a szombati dolgot, hanem egy egyszerű "mi újság?"-ot. Persze kicsit máshogy tálalva az egészet, de ez volt a lényeg:D.
A lány válaszolt, és ebből egy szép kis beszélgetés kerekedett ki. Aztán még egy, majd még egy, majd...
Most próbálom a csók előtti időszakot bepótolni, meglátjuk h mi sül ki belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!