Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka? Nem illunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka? Nem illunk ossze?

Figyelt kérdés
A parommal feleve vagyunk egyutt. Ahogy egyre jobban megismerem, eppen annyira van amikor nagyon odavagyok erte, es van amikor ki tudnek rohanni a vilagbol annyira nem tudok apro dolgokat elviselni tole (pl. ha eszik). A hangulatingadozasai pedig kikeszitenek, egyik percben vigyorog, masik percben meg olyan rossz kedve lesz...es ugy erzem ezeket nem tudom elviselni, mert en is olyan leszek... A masik meg, hogy nekem ez az elso komolyabb kapcsolatom( de nem vagyok tizeneves), es nem tudom, hogy ez az egesz, csak turelem jatek-e. En legyek turelmes, probaljam meggyozni, hogy barmilyen kisebb gond ne vegye el a kedvet mindentol? Vagy szalljak ki ebbol az egeszbol? Meghallgatnam a tancsaitokat.
2012. ápr. 26. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért kéne tűrnöd,meg elviselned a hülyeségeit?Főleg,hogy még csak fél éve vagytok együtt.Keress mást,akivel jól érzed magad...feleslegesen pazarlod az idődet,ebből úgysem lesz hosszú kapcsolat,ha csak nem tűrsz,de abba meg belefásulhatsz...te döntesz...fiatal vagy...
2012. ápr. 26. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha már az is zavar,ahogyan eszik,tuti nem illetek össze.Egyszerűen idegesít és zavar a párod...
2012. ápr. 26. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Először minden képpen megérné beszélned vele, mert ha csak lelépsz neki ki tudja meddig okoz még ugyanez problémát a következő kapcsolataiban. Próbáld meggyőzni, hogy ha minden aprósággal elrontja a kedvét, nem tudja élvezni az életet. Sok minden rejlik az apróságokban, de még a nagy gondoktól sem szabad engedni, hogy rossz kedvünk legyen. A problémáit oldja meg, de ne engedje hogy lehangolják, főleg nem a legkisebb dolgok. Ha pedig ez sem hat rá, felesleges erőltetni, mert kikészít, és hatással van rád, ha tovább vele maradsz talán átragad rád. Egy kapcsolat csak akkor jó, ha mindne percét élvezed, és ha feszültség van köztetek NÉHA, megoldjátok és minden megy tovább. De ha folyton ez van akkor...
2012. ápr. 26. 17:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem szállj ki. Ha idegesítenek bizonyos dolgai és nem érzed jól magad mellette, nincs túl sok értelme ennek a kapcsolatnak.
2012. ápr. 26. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!