Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiuval nincs kozos temank akkor az azt jelenti hogy nem illunk ossze?
Ilyenkor kérdezd meg tőle, hogy: "Ha egy fiuval nincs kozos temank akkor az azt jelenti hogy nem illunk ossze"
Ő majd válaszol valamit, te elmondod, hogy az miért nem úgy van, és rögtön nem hallgattok.
van egy barátom ( akibe mellesleg szerelmes is vagyok) és nekünk sincs sok közös témánk, mert ő focizik, én gitározok mégis beszélgetünk :D megpróbálok alkalmazkodni és ő is. pl amikor a gitározásról beszélek akkor kérdezget, hogy milyen énekeket tanulunk milyen a tanár stb.
14/L
Én azért vigyáznék vele.
Nekem is volt barátom, aki nem tudott velem beszélgetni, pedig nekem szükségem van a kommunikációra. És egyáltalán nem illettünk össze, mint később kiderült. Én elfogadtam, hogy nem bőbeszédű, de ez is egy jel volt, hogy nem fog sokáig tartani. Én elgondolkodnék a dolgon. Legyen több program és lesz miről beszélni.
Keressetek közös témát (ha egyikőtök se félénk, akkor nem gond megszólítani a másikat).
Ha hosszabb idő alatt sem találtok egyetlen közös témát sem, akkor 99%, hogy nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!