Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a szüleimmel elfogadtatni?
Van egy srác aki udvarol nekem, ő 19 éves én 14.
Amit tudni kell róla hogy fiatalabbnak látszik, ő meg azt mondta hogy simán kinéz belőlem 16-ot. Jól kijövünk egymással viszont a szüleimnél felvetettem a barát dolgot és nem hiszem hogy jó szemmel néznék hogy 5 évvel idősebb.
Mit csináljak hogy jó legyen?
19 évesen tényleg elég idős hozzád, ilyen fiatalon ez a korkülönbség tényleg elég markáns. Más élethelyzetben vagytok.
Ő valószínűleg egyetemre, főiskolára megy, te meg középiskolába, gimibe.
Ha 20 éves kor felett van az 5 év korkülönbség, pl te 21 a fiú meg 26, akkor az nem olyan durva.
Most még sok vesztenivalód van. Mással kellene foglalkoznod, nem egy 19 éves fiúval. A szüleidnek igaza van ebben.
A másik, hogy ha meg akarnék kapni egy 14 éves lányt, akkor nyilván én is azzal hízelegnék neki, hogy kinéz már 16-nak, mert ez az én malmomra hajtja a vizet, a lány meg engedékenyebb lesz, mert azt hiszi, már komoly, érett.
Szóval szerintem még ne nagyon pasizz.
Pontosan erre próbáltam célozni, amit az utolsó írt.
Ha akarnám, akkor lazán levarázsolnám bármelyik 14-15évesről a bugyit... És miután megdugtalak, utána jönnél rá, hogy csak a nunidra hajtottam.
Akár elhiszed, akár nem. Ez a helyzet. Nem mondom, hogy ő csak dugni akar, de jobb, ha erre is felkészülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!