Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám a szüleimmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a szüleimmel elfogadtatni?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki udvarol nekem, ő 19 éves én 14.

Amit tudni kell róla hogy fiatalabbnak látszik, ő meg azt mondta hogy simán kinéz belőlem 16-ot. Jól kijövünk egymással viszont a szüleimnél felvetettem a barát dolgot és nem hiszem hogy jó szemmel néznék hogy 5 évvel idősebb.

Mit csináljak hogy jó legyen?

2012. ápr. 26. 11:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
persze, majd 3 évet vár rád egy 19 éves fiú, nem? :D fel kéne ébredned, ez nem egy tündérmese... :)
2012. ápr. 26. 13:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem kell hármat, ha 17-ig vár, akkor is csak 2 év 3 hónap, de szerintem ő 15-16 között gondolja.
2012. ápr. 26. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:
én kérek elnézést...ettől függetlenül 1 évet SE várna... bár írtad már, hogy felőled előbb is mehet, szóval még van rá esélyed, hogy együtt legyetek 2-3 hónapig amíg nem un meg :)
2012. ápr. 26. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:

19 évesen tényleg elég idős hozzád, ilyen fiatalon ez a korkülönbség tényleg elég markáns. Más élethelyzetben vagytok.

Ő valószínűleg egyetemre, főiskolára megy, te meg középiskolába, gimibe.

Ha 20 éves kor felett van az 5 év korkülönbség, pl te 21 a fiú meg 26, akkor az nem olyan durva.

Most még sok vesztenivalód van. Mással kellene foglalkoznod, nem egy 19 éves fiúval. A szüleidnek igaza van ebben.

A másik, hogy ha meg akarnék kapni egy 14 éves lányt, akkor nyilván én is azzal hízelegnék neki, hogy kinéz már 16-nak, mert ez az én malmomra hajtja a vizet, a lány meg engedékenyebb lesz, mert azt hiszi, már komoly, érett.

Szóval szerintem még ne nagyon pasizz.

2012. ápr. 26. 15:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Pontosan erre próbáltam célozni, amit az utolsó írt.

Ha akarnám, akkor lazán levarázsolnám bármelyik 14-15évesről a bugyit... És miután megdugtalak, utána jönnél rá, hogy csak a nunidra hajtottam.

Akár elhiszed, akár nem. Ez a helyzet. Nem mondom, hogy ő csak dugni akar, de jobb, ha erre is felkészülsz.

2012. ápr. 26. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!